Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπήρχε παλιότερα στο φορουμ του κινηματογράφου ένα λινκ με ένα παιχνίδι με ταινίες .

Μέσα σε μια εικόνα είχε ίσα και 50 ταινίες , τις οποίες έπρεπε να βρείς .

Το έχει κανείς αποθηκευμένο ?

Μπα, ζεις εσύ;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σκούριασε; Πόσα χρόνια το χεις ωρέ; Στο μπαλκόνι είναι; :P

Στο δωμάτιό μου το'χω ωρέ. :P

Πέρσυ το πήρα.

karampa, λαδι ή βουτηρο... επίσης όπως έχω ξαναπεί... nutella

Να του δώσω και μπισκοτάκι? =P

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Ετοιμάζομαι (με φωνή Μάκη Χριστοδουλόπουλου :-)):

Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας

Χριστού τη θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας.

Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλη

οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρετ’ η φύσις όλη.

Άντε τώρα ξηλωθείτε. Και μην είστε τσίπιδες. :mad: Όχι μόνο από τα λεφτά που κουδουνάνε και κάνουν ντρινγκ ντρινγκ, αλλά και από αυτά που διπλώνουν. :-D

το κουδουνι γραφει "τσεκουρας"!θελω τα αναλογα καλαντα για μενα:P

Φαντάζομαι το σκηνικό: Παιδάκια με τρίγωνα και φυσαρμόνικες, χτυπάνε το κουδούνι που γράφει Τσεκούρας.... και ανοίγει η ...μικρή λουλού. :lol::lol::lol:

Έχω κλάσει στα γέλια

Το ένα εκ των δυο πορτακίων του Armor μου φαίνεται να'χει σκουριάσει και ζορίζεται για να ανοίξει.

fail

Βάλε λάδι....και έλα βράδυ. :P

Χριστούγεννα είναι ρε, κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα καινούργιο κουτί.

Δημοσ.

Πολύ chat το έχετε κάνει ρε παιδιά το offtopic. Δεν διαβάζεται πλέον.

Δημοσ.
Λοιπόν, αυτό το τόπικ είναι για να γράφετε αυτά που δν αξίζουν να έχουν δικό τους θρεντ.

Αυτό περιλαμβάνει περίπου το 98% της ανθρώπινης εγκεφαλικής δραστηριότητας. Οπότε αν είστε στη δουλειά και βαριέστε -μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ. Αν θέλετε να μας πείτε για το πως σας έκατσε ένα φίνο γκομενάκι τις προάλλες -μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ. Αν πάλι θέλετε να ρωτήσετε αν έχετε ινσόμνιακς συμφοιτητές -μαντέψτε! μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ.

Οποιοδήποτε άλλο θρεντ που θεωρείται σπαμ θα κλειδώνεται, εδώ λέτε ότι θέλετε κόσμια και με λίγη ρέγουλα. Μην ποστάρετε μόνο επειδή μπορείτε.

Το σύνθημά μας είναι "μην το κάνετε τόπικ, καν'τε το ποστ".

Πολύ chat το έχετε κάνει ρε παιδιά το offtopic. Δεν διαβάζεται πλέον.

Νομίζω ότι μας καλύπτει το αρχικό ποστ του Lucifer. Είναι ένας χώρος συνεύρεσης φίλων, που κάνουν και λίγο χαβαλέ.

Αν δεν σου αρέσει φίλε manuel, μην το διαβάζεις, δεν σε υποχρεώνει κανένας. Από την άλλη δεν μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουν να διαβάζουν οι άλλοι. Και μην ξεχνάς ότι μας αρέσει μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, αλλά και ότι αρέσει σε σένα μπορεί να μην αρέσει σε εμάς.

Τώρα αν ενοχλεί η ποσότητα, ας αναλάβει ο Luci την ρέγουλα.

Φιλικά και χρόνια πολλά. :-)

Δημοσ.
[...] ότι μας αρέσει μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, αλλά και ότι αρέσει σε σένα μπορεί να μην αρέσει σε εμάς.

[...]

Τον (κάποτε τουλάχιστον) αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού μιμείσαι; :P

Δημοσ.

Me too. Αλήθεια. :-)

Απλά γιορτές είναι, άσε μας manuel να χαβαλεδιάσουμε λίιιιιγο παραπάνω. Το έχουμε ανάγκη.

Απλά ήταν η αφορμή ο manuel, γιατί ειπώθηκε και από άλλους. Nothing personal manuel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...