Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πωπω χτες ηπια 4 ποτα και την ακουσα...

εχασα την "φυσικη" μου κατασταση στο αλκοολ

Μια απ'τα ιδια... 3 βοτκες (σκετες) ηπια, και παροτι το απολαυσα, τα πρωτα 30 λεπτα του ξυπνηματος σημερα ηταν γάματα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγω με nurofen plus την εβγαλα το πρωι (τα πιο δυνατα χωρις συνταγη ibuprofen + codeine)

και τι ηπια....

2 x Mixed Berry Collins (Finlandia Vodka, strawberry, raspberry and blackberry puree, strawberry liqueur, raspberry liqueur, blackberry liqueur and lemon juice sweetened with sugar and topped with soda)

2 x Cuban Oranges (This short drink served over crushed ice sees the marriage of fresh limes muddled together with soft brown sugar, charged with our house infused vanilla 7-year-old Havana Club rum and laced with Mandarine Napoleon. Finished with freshly squeezed orange zest.)

και ενα b52 σφηνακι

Δημοσ.
Πολύ chat το έχετε κάνει ρε παιδιά το offtopic. Δεν διαβάζεται πλέον.

..απ' τη μια έχεις δίκιο, έχει γίνει "The Official CHAT Thread" - ποιός ξέρει όμως από πότε.

Απ' την άλλη, σαν τί να διαβάζεις εδώ, μόνο τις απορίες του δε-δουλεύει-το-google-μου-jason_rethymno ;

jason, απλά σε πειράζω, οι απορίες σου είναι trademark εδώ :-)

Ή μόνο δηλώσεις του τύπου "έφαγα χθες πρώτη φορά εκμέκ καταΐφι, ήταν υπέροχο, κι ένιωσα την ανάγκη να το πω κάπου", και από κάτω "νομίζω πως φέτος θα πάμε ημιτελικούς ευρωλίγκα" ;

Απ' την παρα-άλλη, το insomnia είναι εμφανές ότι "χρειάζεται" ένα chat room.

Έχει προκύψει το chat room αυτό να είναι το offtopic thread. Να το κόψουμε; Να βάλουμε chat rules; Να μπαίνουν αυτοπεριορισμοί ; Δε νομίζω πως τίποτε απ' ολ' αυτά γίνεται.

Απ' την παρα-παρα-άλλη, να ανοιχτεί ένα thread με τίτλο "The Official Insomnia Chat Thread" και να μείνει το offtopic...μόνο για τα offtopic ; ...Καλώς ή κακώς, το offtopic τον έχει έστω άτυπα τον τίτλο αυτό...Ποιός θα ασχοληθεί ; Κι ΑΝ ασχοληθεί...μάλλον θα καταντήσει πηγαδάκι. Και μετά θ' αρχίσει άλλος άλλο πηγαδάκι, και η "κοινότητα" θα πάει στράφι (λέω 'γω).

Συν το ότι εδώ μας χαϊδεύει μια...εωσφορική αύρα, και γουστάρουμε, μη το ξεχνάμε κι αυτό... ;-)

Γι' αυτό καλύτερα να είναι ΕΝΑ το "κοινόχρηστο" του insomnia, αυτό που έχει καθιερωθεί...κι αν κάποιος δεν τη βρίσκει πια με το τί λέγεται/παίζεται,,,για 'μένα καλύτερα απλά να μη συμμετέχει, αν δεν του βγαίνει. Σα να πηγαίνεις στο πάρκο που μαζευόσασταν παλιά ροκάδες, και τώρα έχει γεμίσει ΕΜΟ...τί να γίνει, αλλάζουν οι καιροί, αλλά δεν έχει νόημα να πεις στους ΕΜΟ "..ρε παιδιά...πολύ στεναχωρημένοι είστε...και τί φράντζες είναι αυτές..."

Το ξέρεις ότι σ' εκτιμάω, γι' αυτό ελπίζω να μην παρεξηγήσεις και να με πιάσεις τί λέω...:-)

Γνώμη μου, ας παραμείνει το offtopic το "χύμα τόπικ", όποιος θέλει μπαίνει, ό,τι θέλει (λέμε) κάνει, και σαν φτερό στον άνεμο ας πηγαίνει όπου προκύψει...Αλλάζουν άλλωστε οι άνεμοι κάθε τρεις και λίγο...

Δημοσ.

Toufas αν από τώρα 2 2 τα σφηνάκια την πρωτοχρονιά τι θα κάνεις; θα καλωδιοθείς με της φιάλες; :Ρ

Δημοσ.

status και περσι δεν επινα, πολυ σπανια (1 φορα τον μηνα και ΑΝ) και το καλοκαιρι που μας περασε αρχισα παλι να βγαινω και απο λιγο λιγο....ε παλι αρχες αυγουστου κατεβαζα russian standard και τις reyka με το μπουκαλι...

τωρα εχω στα 2 μετρα απο μενα 3 μπουκαλια vodka 1 τσιπουρο και 1 amaretto και δεν τα ακουμπαω

Δημοσ.
και εγω με nurofen plus την εβγαλα το πρωι (τα πιο δυνατα χωρις συνταγη ibuprofen + codeine)

Εγω δεν βαζω χημειες μες στο σωμα μου. Φτιαχνω ενα τσαι με λιγη μεντα, και με κανει τουρμπο.

Δημοσ.

α ξεχασα να πω το πιο σημαντικο..το μαγαζι που πηγα ειναι ξεχωριστο. οχι μονο για την μεγαλη καβα...αλλα στο οτι δεν εχουν μεζουρες και ολα ειναι με το ματι σαν την ελλαδα ( http://www.fiftyfivebar.co.uk/ )

Δημοσ.
Βάλε λάδι....και έλα βράδυ. :P

Χριστούγεννα είναι ρε, κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα καινούργιο κουτί.

Μη με γαργαλάς γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην το παραγγείλω.

Εννοείται πως η μάνα μου θα πάθει εγκεφαλικό έτσι και δει τη τιμή :mrgreen:

Δημοσ.
Πολύ chat το έχετε κάνει ρε παιδιά το offtopic. Δεν διαβάζεται πλέον.

Mac os X: command+w

και ξεμπέρδεψες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μέρες... εμένα τα παιδάκια δεν με απασχολούν... άλλοι ανοίγουν την πόρτα.

same, άσε που δεν με ξυπνάνε ούτε κανόνια...

Το ένα εκ των δυο πορτακίων του Armor μου φαίνεται να'χει σκουριάσει και ζορίζεται για να ανοίξει.

fail

THERMALFAKE or THERMALFAIL? :P

Δημοσ.

Ετοίμασα το κουτί μας και πάω για κάλαντα με την ομάδα...

photo-1.jpg

Ότι έχετε ευχαρίστηση!!! Ρίξτε κάτι ρε τσιφούτιδες!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...