washcloud Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 έλα αλέκο, άμα σου αρέσουν τα 80ies, δες αυτήν εναλλακτικά
little loulou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μετά από τόσο κόσμο, φαΐ και ποτό το μόνο που θέλω για το υπόλοιπο της μέρας είναι μια καλή ταινία και να κοιμηθώ νωρίς. εγω σου προτεινω την επιθεση του γιγαντιαιου μουσακα!μιλαμε για υπερπαραγωγη!!!!
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 έλα αλέκο, άμα σου αρέσουν τα 80ies, δες αυτήν εναλλακτικά[/img] άλλα pm μην περιμένεις... κομμένα
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Toufas με το συμπάθειο - fuck off - έχω πεθάνει της πείνας και θέλω μία ώρα ακόμα να σχολάσω!
lef50 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον καλησπερα και χρονια πολλα ο status βρισκεται αθηνα και κανονισαμε καφε στο θησειο αυριο ωρα 14.00 οποιος επιθυμει και μπορει ειναι ευπροσδεκτος για λεπτομερειες pm:-)
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Να το κάνατε κάπου αλλού ρε παιδιά να ερχόμουν και εγώ... στην Καβάλα πχ....
soturin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον καλησπερα και χρονια πολλα ο status βρισκεται αθηνα και κανονισαμε καφε στο θησειο αυριο ωρα 14.00 οποιος επιθυμει και μπορει ειναι ευπροσδεκτος για λεπτομερειες pm:-) black joke τελευταία φορά που πήγα για καφέ με insomniacs, δολοφονήθηκε παιδί, please... don't
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Έχω μια υποψία... με ποιόν insomniac πήγες;;; -----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 11 : 44 : 16----- Πάει ο 'λιέφαντας από την υπογραφή... τον αποκαθήλωσα
alexzzz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μα γιατί;;; Γιατί μου ήρθε email από την εταιρία που βγάζει το Evernote για νέες υπηρεσίες επί πληρωμή και εγώ τέτοια δεν τα διαφημίζω.
Achilles Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί μου ήρθε email από την εταιρία που βγάζει το Evernote για νέες υπηρεσίες επί πληρωμή και εγώ τέτοια δεν τα διαφημίζω. Ναι,αλλά στην υπογραφή σου έχεις και την ομαδούλα σου. Και από ότι θυμάμαι την τελευταία φορά σας κάνανε π@υτ@νες με την 8άρα που φάγατε. Και οι π@υτ@νες παρέχουν "υπηρεσίες" επί πληρωμή. Μήπως να έβγαζες το link; Πολλή ησυχία βλέπω σήμερα. Πρέπει να πέφτει τρελή μασαμπούκα από τους insomniacs. Με βλέπω να παίξω με τα παιχνίδια του junior μάλλον. Γιόρταζε το καμάρι μου και είχαμε καινούργια παραλαβή. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
alexzzz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ναι,αλλά στην υπογραφή σου έχεις και την ομαδούλα σου. Και από ότι θυμάμαι την τελευταία φορά σας κάνανε π@υτ@νες με την 8άρα που φάγατε. Και οι π@υτ@νες παρέχουν "υπηρεσίες" επί πληρωμή. Μήπως να έβγαζες το link; Πολλή ησυχία βλέπω σήμερα. Πρέπει να πέφτει τρελή μασαμπούκα από τους insomniacs. Με βλέπω να παίξω με τα παιχνίδια του junior μάλλον. Γιόρταζε το καμάρι μου και είχαμε καινούργια παραλαβή. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Να τον χαίρεσαι ρε φίλε... πολύχρονος ο junior
poscaman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 χρονια πολλα σε ολους-ες.μια συντομη ερωτηση.αυριο τα μαγαζια ειναι κλειστα ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.