BadBoy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ή αλλάξτε το User CP, ή κάντε να είναι αυτό που λέει.
ferongr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ή αλλάξτε το User CP, ή κάντε να είναι αυτό που λέει. I see what you did thar...
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 To get a scooter or to not get a scooter δατ ιζ δε κουεστιον. Για Πετρούπολη-Κέντρο-Και πίσω, μια χαρά δε θα κάνει τη δουλειά του..; Τι λέτε και εσείς..; p.s. πολύ φαι φέτος.. βγήκαμε εκτός προγράμματος πάλι :S
ferongr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παρε παπι, πιο λιγα εξοδα συντηρησης, πιο μικρη καταναλωση και αν θες στο μελλον εχεις μια εμπειρια για αλλη μοτοσυκλετα. Εκτος και αν θες να φαινεσαι κουλ. Αγορασε τοτε σκουτερ.
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παρε παπι, πιο λιγα εξοδα συντηρησης, πιο μικρη καταναλωση και αν θες στο μελλον εχεις μια εμπειρια για αλλη μοτοσυκλετα. Εκτος και αν θες να φαινεσαι κουλ. Αγορασε τοτε σκουτερ. μπα τη δουλειά μου να κάνω. Στο msn το ίδιο με σένα μου λένε, οπότε φαίνεται προς τα εκεί θα κινηθώ και μάλιστα για το yamaha crypton, μου έκανε κλικ . Πάλι thanx για τα tips!
ferongr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 μπα τη δουλειά μου να κάνω. Στο msn το ίδιο με σένα μου λένε, οπότε φαίνεται προς τα εκεί θα κινηθώ και μάλιστα για το yamaha crypton, μου έκανε κλικ . Πάλι thanx για τα tips! Αμα εννοεις το απλο R, καλυτερα να πας στο Innova που ειναι ψεκαστο και εχει καλυτερη λειτουργια, ισχυ και (ακομα) μικροτερη καταναλωση. Αν εννοεις το Χ... Καλοριζικο. @Toufas Lol u no trol me
lef50 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αμα εννοεις το απλο R, καλυτερα να πας στο Innova που ειναι ψεκαστο και εχει καλυτερη λειτουργια, ισχυ και (ακομα) μικροτερη καταναλωση. Αν εννοεις το Χ... Καλοριζικο. Οντως για αυτα τα μηχανακια ακουγονται πολυ καλα λογια ιδου 135 Χ http://www.cityauto.gr/moto/gallery.citymoto.gr?id=126&t=0&r=1
ferongr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 > * g o a t s e x * g o a t s e x * g o a t s e x * g g o / \ \ / \ o a| | \ | | a t| `. | | : t s` | | \| | s e \ | / / \\\ --__ \\ : e x \ \/ _--~~ ~--__| \ | x * \ \_-~ ~-_\ | * g \_ \ _.--------.______\| | g o \ \______// _ ___ _ (_(__> \ | o a \ . C ___) ______ (_(____> | / a t /\ | C ____)/ \ (_____> |_/ t s / /\| C_____) | (___> / \ s e | ( _C_____)\______/ // _/ / \ e x | \ |__ \\_________// (__/ | x * | \ \____) `---- --' | * g | \_ ___\ /_ _/ | g o | / | | \ | o a | | / \ \ | a t | / / | | \ |t s | / / \__/\___/ | |s e | / | | | |e x | | | | | |x * g o a t s e x * g o a t s e x * g o a t s e x *
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.