Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω βάσιμες πληροφορίες.

Το μέλος-στόχος βρίσκεται ψηλά.

Πολύ ψηλά.

Super Moderator.

Δικηγόρος

Δε λέω άλλα.

Αυτά παιδιά, χάρηκα που τα είπαμε... μέχρι και την πρωτοχρονιά του 2054 θα είστε μόνοι σας... τότε θα λήξει το μπαν μου.

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 01 : 30 : 57-----

Σήμερα είδα "Madagascar 2" και "Cars"... υπήρχε και η Άριελ η μικρή γοργόνα στο πρόγραμμα αλλά μας ξέφυγε.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχουμε και στρουμφάκια, και χριστουγεννιάτικα στρουμφάκια, και ζουζούνια, και χριστουγεννιάτικα ζουζούνια, και τα άπαντα της warner bros, αλλά αυτός εκεί. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ τον wall-e. Τουλάχιστον είχα εύκολο έργο στο τι παιχνίδια θα του πάρω. Τον wall-e, την Ηβ, τον Μο, το paint bot, το vacum bot....

Δημοσ.

Αν υπολογίσουμε και τα μικρα που προσθεσαν αργοτερα πρεπει να ειναι 103-104... (καλα περναει η Στρουμφιτα)...

Εγω σημερα δεν ηπια τπτ... Νιωθω το σηκώτι μου ετοιμο για μεταμοσχευση μετα τα χθεσινοβραδυνα...

Δημοσ.

Όχι "πάλι" ρε συ :>

Λόγω δουλειάς (και "πρωινού" ξυπνήματος) είναι αρκετά περιορισμένες πλέον οι αλκοολοκατανύξεις.

Δημοσ.

τις μεταμεσονυχτιες καλησπερες μου σε ολους σας!:-) εγω απο την αλλη οσο και να πιω αντεχω..!!!

ελπιζω να μιλαμε για φυσικο χυμο και μεταλλικο νερο,ετσι?:P

Δημοσ.
τις μεταμεσονυχτιες καλησπερες μου σε ολους σας!:-) εγω απο την αλλη οσο και να πιω αντεχω..!!!

ελπιζω να μιλαμε για φυσικο χυμο και μεταλλικο νερο,ετσι?:P

ανάθεμα την ώρα που σου μάθαμε να βάζεις σπόιλερ...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...