jason_rethymno Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ...χικ ...χικ Σε πέρασα στα μηνύματα Chrisxxx Yeah!
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αλλο ενα θυμα της τεραστιας γοητείας του wash... Δεν εχω λογια... Διδαξε μας δασκαλε. εγω..η μικρη λουλου.. εχωντας σωας τας φρενας δηλωνω δημοσια πως ναι..επεσα θυμα της γοητειας του wash!!!!μην με ρωτησετε πως εγινε..δεν ξερω,δεν θυμαμαι.. αλλα ναι!!!ειναι αληθεια λοιπον!! wash σ`αγαπαωωωωωωωωωω!!!!!
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 καλά να πάθεις ηταν στιγμιαιο λαθος..:p:p
Vatos_locos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ας προσεχές που σκατά είναι αυτός σήμερα που τον θέλω ? ( να τον ρωτήσω κάτι μην παρεξηγηθούμε )
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ειχε ολονυχτια χθες..μαλλον θα κοιμαται!ακομη!!!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ας προσεχές που σκατά είναι αυτός σήμερα που τον θέλω ? ( να τον ρωτήσω κάτι μην παρεξηγηθούμε ) XAXAXXAXAXAXAX ...θέλησον μεν...πρόσεξον δε (διότι το ξέρεις δα το οφτόπικ, δεν το 'χουν τίποτα να σου κρεμάσουν κανένα κουδούνι και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι αλέφαντος...) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Καλημέρα loulouδι μου
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Kαλημέρα! Wash που θα βολεψουμε τη little loulou το προγραμμα σου ειναι full Θα την βάλω μετα το νεο ετος.
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Kαλημέρα! Wash που θα βολεψουμε τη little loulou το προγραμμα σου ειναι full Θα την βάλω μετα το νεο ετος. Μετά την δωδεκάτη μεσημβρινή λέμε καλησπέρα αγαπητέ συμπολίτη. Αλλά μου φαίνεται καλοπερνάς τα βράδια. Wash, άσε ρε κανένα θηλυκό και για μας. Τι στο διάλο, στο πηγάδι την βγάλαμε εμείς;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 A, εγω οταν ξυπνάω λέω καλημέρα... Ας παω και για ενα πρωινό φραπεδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.