Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tωρα μάλλον μου τη λέει αλλά ειναι πολυ πρωι για απαντήσω :lol: Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα σημερα; :o Αυριο θα είναι ανοιχτα;

Δημοσ.

αλοχα!:-) μαλλον μεχρι τις 6 θα ειναι..τωρα για αυριο δεν ξερω..καποια καταστηματα εχουν βγαλει ανακοινωση..ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ!κανονικα δεν πρεπει να ανοιξουν ομως..με βαση το νομο παντοτε!

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 05 : 03 : 38-----

και γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει στον αριθμο 13?? τοσες χαζομαρες γραφω καθημερινα!:oδεν τις μετρανε?:P:lol::lol:

Δημοσ.
και γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει στον αριθμο 13?? τοσες χαζομαρες γραφω καθημερινα!:oδεν τις μετρανε?:P:lol::lol:

Τα μηνύματα στο Μπλα Μπλα δε μετράνε.

Δημοσ.

Όπως επίσης και οι γυναικείες χαζομάρες. :P

Είναι εξελιγμένος ο server του insomnia. :-D

Δημοσ.

χμ..χαζομαρες..χαζομαρες αλλα καθεσαι και μου απαντας achillea!:P αχ..θα φυγω και θα κλαιτε μετα!!!!:lol:

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 05 : 21 : 23-----

Τα μηνύματα στο Μπλα Μπλα δε μετράνε.

ευχαριστω για την ενημερωση!;)οριστε το παιδι απαντησε ομορφα κι ωραια χωρις να μου την πει..μπραβο σου!ευγε!:-D

Δημοσ.
XAXAXXAXAXAXAX :lol:

...θέλησον μεν...πρόσεξον δε

(διότι το ξέρεις δα το οφτόπικ, δεν το 'χουν τίποτα να σου κρεμάσουν κανένα κουδούνι και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι αλέφαντος...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Καλημέρα loulouδι μου :-)

Μέλι έχει πια τούτος εδώ;

Χρόνια πολλά.

beewb7.jpg

Δημοσ.

anton, απ' τη μια αναφερόμουν στον βάτος , και δεν βλέπω και κανέναν ΑΛΕΦΑΝΤΟ,,,,

,,,απ' την άλλη δε, δεν παίζεσαι...:-D

αλήτη:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...