antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 [...]αρκεί να σου πω ότι όταν γράφω διεύθυνση στον firefox με ένα πάτημα του "w" γράφω και τα 3 www Έτσι σου κατσε και το nickname εδώ ε;
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αρκεί να σου πω ότι όταν γράφω διεύθυνση στον firefox με ένα πάτημα του "w" γράφω και τα 3 www Και όταν έκανε account στο insomnia έτσι την πάτησε στο username. Έτσι, σε θέλω ορεξάτο. EDIT: Γ@μώ την π@υτάνα μου. Με πρόλαβε το πιο γρήγορο keyboard του insomnia. Τουλάχιστον γρηγοροπληκτρολογιότατε σκεφτήκαμε το ίδιο.
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 είχα γράψει το alex και σταμάτησα για καφέ... όταν το συνέχισα ορίστε τα αποτελέσματα.
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, το έχουμε αυτό εμείς οι Σαλονικιοί. Καλώς τον πόντιο. Άντε να έρθει και η μέλισσα και γενικά όλοι οι καμμένοι. δεν ειχα προσεξει πως εισαι κι εσυ θεσσαλονικιος! τελικα υπαρχουν κι οι εξαιρεσεις! αστειακι! και αφου μαζευτηκανε ολοι οι καμμενοι,εγω να πηγαινω τοτε...:p:-D
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αρκεί να σου πω ότι όταν γράφω διεύθυνση στον firefox με ένα πάτημα του "w" γράφω και τα 3 www tip: Firefox = no need for "www" . Εγώ εδώ και 1 μήνα τρώω συνέχεια στα Goodys Φαντάζομαι.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Την εφαγες τη χυλοπιτα ακιλις... Πηγες να το παιξεις σε 2πλο ταμπλο και...
Toufas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μικρη λουλου βαλε φωτο στο αναλογο topic και πες ηλικια ζωδιο και περιοχη να δουμε σε ποιον κανεις
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 tip:Firefox = no need for "www" . Μη μου το χαλάς ρε alter... Άσχετο... να σας πω τι έπαθα με τον alter... έγραψα ένα κατεβατό (άριστα ορθογραφικά και συντακτικά) καθώς ήθελα την βοήθεια του και μου απαντάει με ένα ξερό "δεν κατάλαβα Μάρξ... μπες msn" η ανώμαλη προσγείωση προσωποποιημένη
afentiko7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αυτό φαίνεται εδώ και δυο μέρες. Προφητικός ο τίτλος.
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 little loulou κάτσε, που θα πας. Σε λίγο θα βγάλουμε και γλυκό. Και chrisxxx άμα δω φώτο από γλυκό θα το φας το -1. Προχθές στην χάρισα.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Kαι εκανε η mother σαραγλι σημερα... Εϊσαι σίγουρος;
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Και η γυναίκα μου έφτιαξε (γι' αυτό χιόνισε ) αλλά δεν με αφήνει να τα αγγίξω. Σίγουρα φίλε, δεν θα το αντέξω.
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Να μην σου πω τότε ότι έφερε ένας φίλος από τα Σέρρας σιροπιαστά... πάω να τσακίσω 2 και έρχομαι... συνεχίστε
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μη μου το χαλάς ρε alter... Άσχετο... να σας πω τι έπαθα με τον alter... έγραψα ένα κατεβατό (άριστα ορθογραφικά και συντακτικά) καθώς ήθελα την βοήθεια του και μου απαντάει με ένα ξερό "δεν κατάλαβα Μάρξ... μπες msn" η ανώμαλη προσγείωση προσωποποιημένη 'Eχεις τσακωθεί με το msn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.