Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

alex...chris..βαλ τε φωτο!!!βαλ τε φωτο!!!! για να σκασουν καποιοι..:devil:

εχε χαρη που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο,διαφορετικα..χεχεχε..:devil:εισαι και τυχερος achillesssss!

Δημοσ.

Εμένα λες; Δική μου φωτό δεν έχω ανεβάσει ποτέ και πουθενά στο internet.... και κρατήσω την παράδοση.

Δημοσ.
Εμένα λες; Δική μου φωτό δεν έχω ανεβάσει ποτέ και πουθενά στο internet.... και κρατήσω την παράδοση.

Μην ανεβάσεις φώτο, λυπήσου μας. :P

Α ρε κωλόπαιδα, δεν θα κοιμηθεί ο junior, θα σας ..... αλλάξω τα φώτα. :devil:

Δημοσ.

βασικα ελεγα να ανεβασεις φωτο απο τα σερρεικα γλυκα!:-D για να ζηλεψει ο achillesssss!:lol: μαζι σου για τις προσωπικες φωτο!δεν ανεβαζουμε ποτε και πουθενα στο ιντερνετ:-)

Δημοσ.
Μην ανεβάσεις φώτο, λυπήσου μας. :P

Α ρε κωλόπαιδα, δεν θα κοιμηθεί ο junior, θα σας ..... αλλάξω τα φώτα. :devil:

Αίσχος... να βάζεις τον μικρό μπροστά

βασικα ελεγα να ανεβασεις φωτο απο τα σερρεικα γλυκα!:-D για να ζηλεψει ο achillesssss!:lol: μαζι σου για τις φωτο!δεν ανεβαζουμε ποτε και πουθενα στο ιντερνετ:-)

Πάνε τα γλυκά... τα τσάκισα.

Δημοσ.
εχε χαρη που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο,διαφορετικα..χεχεχε..:devil:

Είναι απλό.

1. Επιλεγεις την πιο προκλητική φωτογραφία σου.

2. Πας εδω: http://www.imageshack.us

3. πατάς browse και επιλέγεις την φωτο που εχεις διαλέξει. Πατας upload

4. Σου βγάζει αρκετες διευθυνσεις. Επιλέγεις όλη τη διευθυνση κάτω απο το πεδίο που γράφει thumbnail και την κανεις paste στο φορουμ! :-)

Δημοσ.
Είναι απλό.

1. Επιλεγεις την πιο προκλητική φωτογραφία σου.

2. Πας εδω: http://www.imageshack.us

3. πατάς browse και επιλέγεις την φωτο που εχεις διαλέξει. Πατας upload

4. Σου βγάζει αρκετες διευθυνσεις. Επιλέγεις όλη τη διευθυνση κάτω απο το πεδίο που γράφει thumbnail και την κανεις paste στο φορουμ! :-)

2 μπύρες ότι θα τα καταφέρει ...του χρόνου. :-)

Για γυναίκες παραθέτουμε ΠΑΝΤΑ αναλυτικότατες επεξηγήσεις. Αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Καλή προσπάθεια πάντως. :-D

Δημοσ.

Έχουν περάσει ήδη 10 λεπτά. Ένας άντρας, έστω και μέσου IQ, θέλει το πολύ 2-3 λεπτά με την επεξήγηση του Chrisxxx...

Οι μπύρες πάντως ισχύουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...