alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 'Eχεις τσακωθεί με το msn? Δεν μπαίνω msn! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ MSN!
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 alex...chris..βαλ τε φωτο!!!βαλ τε φωτο!!!! για να σκασουν καποιοι.. εχε χαρη που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο,διαφορετικα..χεχεχε..εισαι και τυχερος achillesssss!
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα λες; Δική μου φωτό δεν έχω ανεβάσει ποτέ και πουθενά στο internet.... και κρατήσω την παράδοση.
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα λες; Δική μου φωτό δεν έχω ανεβάσει ποτέ και πουθενά στο internet.... και κρατήσω την παράδοση. Μην ανεβάσεις φώτο, λυπήσου μας. Α ρε κωλόπαιδα, δεν θα κοιμηθεί ο junior, θα σας ..... αλλάξω τα φώτα.
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα λες; Δική μου φωτό δεν έχω ανεβάσει ποτέ και πουθενά στο internet.... και κρατήσω την παράδοση. βασικα ελεγα να ανεβασεις φωτο απο τα σερρεικα γλυκα! για να ζηλεψει ο achillesssss! μαζι σου για τις προσωπικες φωτο!δεν ανεβαζουμε ποτε και πουθενα στο ιντερνετ
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μην ανεβάσεις φώτο, λυπήσου μας. Α ρε κωλόπαιδα, δεν θα κοιμηθεί ο junior, θα σας ..... αλλάξω τα φώτα. Αίσχος... να βάζεις τον μικρό μπροστά βασικα ελεγα να ανεβασεις φωτο απο τα σερρεικα γλυκα! για να ζηλεψει ο achillesssss! μαζι σου για τις φωτο!δεν ανεβαζουμε ποτε και πουθενα στο ιντερνετ Πάνε τα γλυκά... τα τσάκισα.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 εχε χαρη που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο,διαφορετικα..χεχεχε.. Είναι απλό. 1. Επιλεγεις την πιο προκλητική φωτογραφία σου. 2. Πας εδω: http://www.imageshack.us 3. πατάς browse και επιλέγεις την φωτο που εχεις διαλέξει. Πατας upload 4. Σου βγάζει αρκετες διευθυνσεις. Επιλέγεις όλη τη διευθυνση κάτω απο το πεδίο που γράφει thumbnail και την κανεις paste στο φορουμ!
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Είναι απλό.1. Επιλεγεις την πιο προκλητική φωτογραφία σου. 2. Πας εδω: http://www.imageshack.us 3. πατάς browse και επιλέγεις την φωτο που εχεις διαλέξει. Πατας upload 4. Σου βγάζει αρκετες διευθυνσεις. Επιλέγεις όλη τη διευθυνση κάτω απο το πεδίο που γράφει thumbnail και την κανεις paste στο φορουμ! 2 μπύρες ότι θα τα καταφέρει ...του χρόνου. Για γυναίκες παραθέτουμε ΠΑΝΤΑ αναλυτικότατες επεξηγήσεις. Αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Καλή προσπάθεια πάντως.
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ μαζί με τον Αχιλλέα... δεν μπορεί.
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έχουν περάσει ήδη 10 λεπτά. Ένας άντρας, έστω και μέσου IQ, θέλει το πολύ 2-3 λεπτά με την επεξήγηση του Chrisxxx... Οι μπύρες πάντως ισχύουν.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρω ότι δεν θα με απογοητευσει η little loulou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.