little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 2 μπύρες ότι θα τα καταφέρει ...του χρόνου. Για γυναίκες παραθέτουμε ΠΑΝΤΑ αναλυτικότατες επεξηγήσεις. Αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Καλή προσπάθεια πάντως. εεε...υπερβαλλεις!σε 5 με 6 ωριτσες θα τα εχω καταφερει!μην υποτιμας ποτε την νοημοσυνη του αλλου γιατι δεν ξερεις ποτε τη φωτο θα ανεβασω..ενα τυχαιο παραδειγμα..να τωρα που μου ηρθε στο μυαλο..ΑΥΤΟ!!!!URL=http://imageshack.us][/url]
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Χεχε κερδισα αν έβαζες καi το [ στην αρχη πριν το URL. * Δεν πιστευω να είναι τπτ μπυρες μπαουγκ;
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 τα πήγε καλύτερα από ότι περίμενα... άσε που η φωτό φαίνεται.. όχι μπράβο
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 εεε...υπερβαλλεις!σε 5 με 6 ωριτσες θα τα εχω καταφερει!μην υποτιμας ποτε την νοημοσυνη του αλλου γιατι δεν ξερεις ποτε τη φωτο θα ανεβασω..ενα τυχαιο παραδειγμα..να τωρα που μου ηρθε στο μυαλο..ΑΥΤΟ!!!!URL=http://imageshack.us][/url] Quoted for fail. Πάντως για την υπερπροσπάθεια που έκανες , οι μπύρες ισχύουν. *Οι μπύρες είναι ΑΑ. Και πάλι συγχαρητήρια little loulou. Να σου δώσω μια πετσέτα να σκουπίσεις τον ιδρώτα;
teo64x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι λέτε ρε noobs, αφού δεν έβαλε δική της φωτό (πόσο μάλλον την πιο προκλητική). Achilles, δικαιούσαι να κρατήσεις τις μπύρες.
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ιδρωσα αλλα τα καταφερα! εψαχνα και για φωτο..ποιο γλυκο να στειλω?ηταν ενα διλημμα κι αυτο!
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Κατάφερε να βάλει φωτό η μικρή Λουλού και έγινε σεισμός... όπως και το πρωί.
Toufas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 πωω τι σπασιμο να μην βρισκεις κανενα παπουτσι που σου αρεσει στο νουμερο σου 1 ωρα στα μαγαζια και δεν βρήκα τιποτις πηρα κατι χειροποιητα noodles απο εδω και μολις εφαγα
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παω να ξεκουραστω...η υπερπροσπαθεια βλεπεις..και ειπαμε..ειμαι με τον alex εγω..αν και δεν με υποστηριξε!δεν ανεβαζουμε προσωπικες φωτο! σι για!
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αν και δεν με υποστηριξε η αλήθεια είναι ότι δεν στο'χα...
teo64x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ειμαι με τον alex εγω..αν και δεν με υποστηριξε!δεν ανεβαζουμε προσωπικες φωτο! σι για! Αυτό είναι σαν να λες "ζητήστε μου το msn μου". Fail ...win! Δικιο έχεις στειλε την με pm. !!
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αντε να παω κι'εγω να πιω το ποτακι μου. Σε κανα 2ωρο θα ειμαι πισω.
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παω να ξεκουραστω...η υπερπροσπαθεια βλεπεις..και ειπαμε..ειμαι με τον alex εγω..αν και δεν με υποστηριξε!δεν ανεβαζουμε προσωπικες φωτο! σι για! αμα δεν βαλεις τωρα σε λιγο θα το εχουν ξεχασει απλως οποτε μην μασας
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τα τσιτσία της Εύας ακόμα όμως αναφέρονται σε συζητήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.