Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 μπύρες ότι θα τα καταφέρει ...του χρόνου. :-)

Για γυναίκες παραθέτουμε ΠΑΝΤΑ αναλυτικότατες επεξηγήσεις. Αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου. Καλή προσπάθεια πάντως. :-D

εεε...υπερβαλλεις!σε 5 με 6 ωριτσες θα τα εχω καταφερει!:Pμην υποτιμας ποτε την νοημοσυνη του αλλου γιατι δεν ξερεις ποτε τη φωτο θα ανεβασω..ενα τυχαιο παραδειγμα..να τωρα που μου ηρθε στο μυαλο..ΑΥΤΟ!!!!URL=http://imageshack.us]fo2957gh4.jpg[/url]

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εεε...υπερβαλλεις!σε 5 με 6 ωριτσες θα τα εχω καταφερει!:Pμην υποτιμας ποτε την νοημοσυνη του αλλου γιατι δεν ξερεις ποτε τη φωτο θα ανεβασω..ενα τυχαιο παραδειγμα..να τωρα που μου ηρθε στο μυαλο..ΑΥΤΟ!!!!URL=http://imageshack.us]fo2957gh4.jpg[/url]

Quoted for fail. :devil:

Πάντως για την υπερπροσπάθεια που έκανες :P, οι μπύρες ισχύουν. :-)

*Οι μπύρες είναι ΑΑ.

Και πάλι συγχαρητήρια little loulou. Να σου δώσω μια πετσέτα να σκουπίσεις τον ιδρώτα;

Δημοσ.

Τι λέτε ρε noobs, αφού δεν έβαλε δική της φωτό (πόσο μάλλον την πιο προκλητική). Achilles, δικαιούσαι να κρατήσεις τις μπύρες.

Δημοσ.

ιδρωσα αλλα τα καταφερα!:lol: εψαχνα και για φωτο..ποιο γλυκο να στειλω?ηταν ενα διλημμα κι αυτο!:lol:

Δημοσ.

πωω τι σπασιμο να μην βρισκεις κανενα παπουτσι που σου αρεσει στο νουμερο σου

1 ωρα στα μαγαζια και δεν βρήκα τιποτις

πηρα κατι χειροποιητα noodles απο εδω και μολις εφαγα

Δημοσ.

παω να ξεκουραστω...η υπερπροσπαθεια βλεπεις..:Pκαι ειπαμε..ειμαι με τον alex εγω..αν και δεν με υποστηριξε!δεν ανεβαζουμε προσωπικες φωτο!:-) σι για!

Δημοσ.
ειμαι με τον alex εγω..αν και δεν με υποστηριξε!δεν ανεβαζουμε προσωπικες φωτο!:-) σι για!

Αυτό είναι σαν να λες "ζητήστε μου το msn μου". :-( Fail ...win!

Δικιο έχεις στειλε την με pm.

!!

Δημοσ.
παω να ξεκουραστω...η υπερπροσπαθεια βλεπεις..:Pκαι ειπαμε..ειμαι με τον alex εγω..αν και δεν με υποστηριξε!δεν ανεβαζουμε προσωπικες φωτο!:-) σι για!

αμα δεν βαλεις τωρα σε λιγο θα το εχουν ξεχασει απλως οποτε μην μασας:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...