little loulou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αποχωρω..αφηνω τα ηνια στον ποιζον..κρις..και τεο..και στον αλεξ αν ειναι ακομη μεσα...μην λυγισετε!!καθιστε μεχρι πρωιας!καληνυχτα!
Poison6 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 chrisxxx και εσένα κανονικά "πρώτη" είναι? πάλι καλά που δεν εμφανίζεται και insomnio!
Poison6 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχα όχι ρε απλά το βλεπα μέρες και λέω τι σκατά και όλοι δεν το έχουν δει!είναι και υπαρξιακό πρόβλημα!χαχα..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 με έχεις ξενερώσει όμως.. εκεί που έλεγα θα πάρω mac και όλα μου τα προβλήματα θα λυθούν... Ε, να τι προβλήματα γίνονται με την παραπληροφόρηση. Τράβα ρε παλικάρι να πάρεις Mac να έρθεις στα ίσια σου. Δεν αντέχω άλλο αυτή την ιστορία της παραπληροφόρησης. Ο alex είναι περιπτωσάρα, τα λέει και ο ίδιος. Δεν είχε ποτέ προβλήματα με Windows, οπότε τι βελτίωση να δει στα Mac; Εσύ που λογικά έχεις τα προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος, θα σωθείς. Κανένας δεν το μετάνιωσε που πήρε Mac (είπαμε, σ' αυτόν τον κόσμο θα υπάρχει πάντα o alex), είναι ανόητο να βασίζεσαι σε 2-3 απόψεις, όταν έχεις δεκάδες που δε γύρισαν πίσω. Μιλάμε πάντα για απόψεις που είναι εύκολο να συλλέξεις από γύρω σου. Εδώ εγώ έχω βρει κακό μπελά, από τότε που ήρθαν οι αδερφές μου για Χριστούγεννα, όλη μέρα κάθονται μπροστά στον Mac.
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ε, να τι προβλήματα γίνονται με την παραπληροφόρηση. Τράβα ρε παλικάρι να πάρεις Mac να έρθεις στα ίσια σου. Δεν αντέχω άλλο αυτή την ιστορία της παραπληροφόρησης. Ο alex είναι περιπτωσάρα, τα λέει και ο ίδιος. Δεν είχε ποτέ προβλήματα με Windows, οπότε τι βελτίωση να δει στα Mac; Εσύ που λογικά έχεις τα προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος, θα σωθείς. Κανένας δεν το μετάνιωσε που πήρε Mac (είπαμε, σ' αυτόν τον κόσμο θα υπάρχει πάντα o alex), είναι ανόητο να βασίζεσαι σε 2-3 απόψεις, όταν έχεις δεκάδες που δε γύρισαν πίσω. Μιλάμε πάντα για απόψεις που είναι εύκολο να συλλέξεις από γύρω σου. Εδώ εγώ έχω βρει κακό μπελά, από τότε που ήρθαν οι αδερφές μου για Χριστούγεννα, όλη μέρα κάθονται μπροστά στον Mac. Τράβα... και για τυχόν προβλήματα να σε ενημερώσω από τώρα ότι ΔΕΝ φταίει η apple... Να φανταστείς του αποπάνω του λύθηκαν όλα τα προβλήματα μόλις πήρε mac... στην δουλειά, στα προσωπικά, υγείας... όλα. ρε παλικάρι... οι αδερφές γίνεται να κάτσουν λίγο παραπάνω για να μην κάθεσαι εσύ στο mac;
Achilles Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 και γω που έλεγα ότι θα απαντήσει ο πόντιος.... Καλησπέρα σε όλους. EDIT: Όχι ρε π@ύστη, το ίδιο λεπτό ποστάραμε.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πω, χαραματα σηκώθηκα σημερα, οικογενειακες υποχρεώσεις.
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 EDIT: Όχι ρε π@ύστη, το ίδιο λεπτό ποστάραμε. καλημέρα περήφανε πατέρα... 2 ποστ πριν πάω για ρετσίνα ανοίγουν την όρεξη. Υπάρχει βέβαια και το "φάε έναν μαλάκα" αλλά κυκλοφορούν μπαν και δεν το ρισκάρω.
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 evabb!!!!!επιτελους συναντιομαστε!!!εχω διαβασει και δει τοοοοοοσα πολλα για σενα.. ωχ δεν θελω να ξερω τι σου εχουν πει για μενα :fear::fear:
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πω, χαραματα σηκώθηκα σημερα, οικογενειακες υποχρεώσεις. Και για μένα πλέον, 13:00 νωρίς είναι... ευτυχώς πάω την δουλειά αύριο ωχ δεν θελω να ξερω τι σου εχουν πει για μενα :fear::fear: έχει διαβάσει σε εφημερίδες και περιοδικά βρε... όχι από εδώ
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 έχει διαβάσει σε εφημερίδες και περιοδικά βρε... όχι από εδώ με εχουν γραψει δλδ μεχρι και οι φυλλαδες;
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στα νέα της Ξάνθης, και στο penthouse της Θράκης τα διάβασα εγώ. Δεν ξέρω αν έχει και άλλα
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στα νέα της Ξάνθης, και στο penthouse της Θράκης τα διάβασα εγώ. Δεν ξέρω αν έχει και άλλα παλι καλα που δεν με εγραψε και το playgoy του Κιλκις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.