alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν κατάλαβα; Ήρθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα; Εγώ ήμουν εδώ 2+ χρόνια πριν από σένα, οπότε αν υπάρχει κάποιος από τους δυο μας που να μπορεί να πει στον άλλον "άμα δε σ' αρέσει, cmd+q", αυτός είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο γελοίο είναι αυτό που είπα, αλλά σίγουρα δεν είναι πιο γελοίο απ' αυτό που είπε ο alex, so I can live with that. Λέουρα!!! Παλιέ!!! Άσχετα άμα είσαι του κλώτσου και του μπάτσου είσαι παλιός... πρέπει να σε σεβόμαστε. Σε παρακαλώ... μην μου το πεις... Και ναι... αυτό που είπες είναι πολύ πιο γελοίο από αυτό που είπα εγώ... ακούς εκεί είμαι 2 χρόνια πιο παλιός... :lol: -----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 09 : 42 : 58----- Και μια καλημέρα στα υπόλοιπα παιδιά του off topic... Κλαϊν... γκιουζέλ;;; γκιουζέλ;;; τα φαντάρια στην γέφυρα τι λένε;
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ποντικομαχίες που λέγαμε και στον στρατό...
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Alexzzz πόσα μέτρησες εσύ ωρέ; Το εξαφάνισαν πριν διαβάσω την απάντησή σου :<
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 4... 1. Greeklish 2. rapidshare link 3. μη περιγραφικός τίτλος 4. referral link εσύ;
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 3 έδωσα greeklish illegal spam x3 Εντάξει ο τίτλος έπαιζε-δεν έπαιζε
klainmaingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Και μια καλημέρα στα υπόλοιπα παιδιά του off topic... Κλαϊν... γκιουζέλ;;; γκιουζέλ;;; τα φαντάρια στην γέφυρα τι λένε; Merhaba. Ciok Guzel! Τα φαντάρια μια χαρά τα είδα αραχτά. Τους είπα για έναν άλεξρόζ και σε θυμόντουσαν ("ααααα αυτός με το ρόζ κινητό;"). Και επίσης γυρνώντας είδα οτι σας έχουν κάνει και εγνατία που βγαίνει Πέραμο και Σέντ Άντριου.. Μπράβο! Εξελίξεις..
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 3 έδωσα greeklish illegal spam x3 Εντάξει ο τίτλος έπαιζε-δεν έπαιζε Να βγει δημόσια ένας μοντ να πάρει θέση... Merhaba. Ciok Guzel! Τα φαντάρια μια χαρά τα είδα αραχτά. Τους είπα για έναν άλεξρόζ και σε θυμόντουσαν ("ααααα αυτός με το ρόζ κινητό;"). Και επίσης γυρνώντας είδα οτι σας έχουν κάνει και εγνατία που βγαίνει Πέραμο και Σέντ Άντριου.. Μπράβο! Εξελίξεις.. Αφήσατε τίποτα στα παιδιά ρε τσιφούτιδες; Είδες δρόμο που μας κάνουν; Δεν μας δείχνουν μόνο στην τιβι... μας κάνουν και έργα. Εμείς βέβαια εγνατία είχαμε, τώρα θα έχουμε 2... τι ώρα πέρασες ρε;;; για έναν καφέ δεν σταμάτησες...
klainmaingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Απ'έξω πέρασα.. Μετά απο ~7 ώρες ταξίδι και έχοντας άλλες 2 μπροστά μου.. Άστα Τώρα φτιάχνουνε Εγνατία και σε μας btw Επίσης κόψτε τις πλακωμάρες μη μας κλείσουν και κάνα offtopic και μετά κάνουμε μαύρα χριστούγεννα edit: όχι δεν αφήσαμε (κωλόπαιδα κ έτσι )
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Απ'έξω πέρασα.. Μετά απο ~7 ώρες ταξίδι και έχοντας άλλες 2 μπροστά μου.. Άστα Τώρα φτιάχνουνε Εγνατία και σε μας btw Επίσης κόψτε τις πλακωμάρες μη μας κλείσουν και κάνα offtopic και μετά κάνουμε μαύρα χριστούγεννα edit: όχι δεν αφήσαμε (κωλόπαιδα κ έτσι ) 1.5 ώρες είναι πλέον η Σαλονίκ. Συνάμα... από την δικιά σας την εγνατία πέρασα προχτές (από πάνω βέβαια... ) εσένα θα σε βολεύει πολύ. Γιατί να μας κλείσουν το off topic ρε; Θα καθαρίσει ο παλιός...
Toufas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον παιχνιδι: κανονες: δεν υπαρχει retaliation , αλλα ραδιενεργα νεφη κλπ υπαρχουν κανονικα easy mode: απλα βαζεις τις μπομπες hard mode: λες γιατι τις ριχνεις εκει
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 να υποθέσω πως κάθε βόμβα καταστρέφει περιοχή αντίστοιχου μεγέθους, έτσι; Δηλαδή ίση με το μέγεθός της...
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Απ'έξω πέρασα.. Μετά απο ~7 ώρες ταξίδι και έχοντας άλλες 2 μπροστά μου.. Άστα Τώρα φτιάχνουνε Εγνατία και σε μας btw Επίσης κόψτε τις πλακωμάρες μη μας κλείσουν και κάνα offtopic και μετά κάνουμε μαύρα χριστούγεννα edit: όχι δεν αφήσαμε (κωλόπαιδα κ έτσι ) Χριστούγεννα κάναμε, αλλαγή του χρόνου δεν κάναμε. Καλημέρα σ' όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.