alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 My 10 nukes: και αυτό γιατί έχω 2 οικόπεδα σε βουνό και θέλω να τα κάνω παραθαλάσσια.
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Κι αυτό εδώ όμως, χαμηλά νομίζω πως είναι. Τους πιγκουίνους δεν τους σκέφτεσαι ρε;
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 λες; να ρίξω μερικές στο βουνό για να γίνουν τα οικόπεδα καμπίσια;
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 λες; να ρίξω μερικές στο βουνό για να γίνουν τα οικόπεδα καμπίσια; Πόντιος uber alles. :lol:
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 3 στις ΗΠΑ για σιγουριά. 1 Μόσχα. 1 Λονδίνο (sorry ρε Σαρκοζι σε παιρνει και εσενα η μπαλα) 1 κ 1 Ινδια για να γίνει αποσυμφόρηση. και εστειλα και αλλες 2 σε περιοχες με πολύ κόσμο για να γίνει πάλι αποσυμφόρηση αλλά μάλλον έπρεπε να στειλω τη μια προς Ιραν - Πακισταν. και μια στους φίλους μου τους εβραίους, οι παλεστινιοι ετσι κι αλλιως κάποια στιγμη θα εσκαγαν
ferongr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 1: Τουρκια: Οι λογοι ειναι προφανεις (αν ψοφησει και κανας Κυπριος μαζι τους... big deal...) 2: Ισραηλ: Εβραιοι. 3: Sandniggers/πετρελαιαδες. 4: Ινδια: Βοηθαμε το προβλημα του υπερπληθυσμου 5: Κινα - Πεκινο: Κομμουνια 6: Αυστραλια (Συδνευ, Μελβουρνη): Fucking kangaroos... 7: Κομμουνια 8: Κομμουνια 9: California: Liberal scum 10: Niggers
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πόντιος uber alles. :lol: Ορθή τοποθέτηση μόλις κερδίσατε μια θέση σε ένα από τα παραθαλάσσια εξοχικά μου... μόλις έρθει η θάλασσα ξεκινάω να χτίζω.
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα κόσμε :) καλός τον... πως και εμφανίστηκες εσύ;;;
antonl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τι καλημέρα; Ετοιμαζόμαστε για ΡΒΧ πόλεμο εδώ πέρα!
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τι καλημέρα; Ετοιμαζόμαστε για ΡΒΧ πόλεμο εδώ πέρα! ε, και; και την καλημέρα μας θα πούμε... και τα χρόνια μας πολλά (ειρωνικά βέβαια)
status Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 καλός τον... πως και εμφανίστηκες εσύ;;; Αθήνα ήμουν και το έριξα όξω :Ρ Σήμερα γύρισα δουλειά και δεν τι παλεύω καθόλου. :Ρ ε, και; και την καλημέρα μας θα πούμε... και τα χρόνια μας πολλά (ειρωνικά βέβαια) αχαχαχα χρόνια σας πολλά....κ σε εμένα περισσότερα..
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μόλις κερδίσατε μια θέση σε ένα από τα παραθαλάσσια εξοχικά μου... μόλις έρθει η θάλασσα ξεκινάω να χτίζω. Φέρε εσύ την θάλασσα και στα χτίζω εγώ σε πολύ κωλοπιασάδικη ..εχμ.. φιλική τιμή. Καλημέρα κόσμε :) Καλημέρα και σε σε. Τι καλημέρα; Ετοιμαζόμαστε για ΡΒΧ πόλεμο εδώ πέρα! Πες μου ότι ήσουν ΤΘ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.