Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποστάρουμε, γκρινιάζετε. Δεν ποστάρουμε γκρινιάζετε. Τσ τσ τσ. :P

Και γω έλεγα ότι όταν θα γύριζα θα είχα καμιά 10αριά σελίδες να διαβάσω. :mad:

Άντε ρε καμένοι, κουνηθείτε λίγο. Γιορτές είναι. :-)

Και όταν λέω κουνηθείτε, εννοώ μεταφορικά. Μην αρχίσετε τα κουνήματα και τους χορούς σε στυλ: λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. ;)

Δημοσ.
Εγω πλεον οταν βγαίνω σημειωνω σε πιο ποστ αφησα το offtopic και δεν ψαχνω αλλο.

Υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι στην παρακολούθηση θεμάτων που σε μεταφέρει στο πρώτο νέο μήνυμα. ;)

Μάλλον πολύ παρέα με πόντιους κάνεις, και κόλλησες... :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Άντε ρε καμένοι, κουνηθείτε λίγο. Γιορτές είναι. :-)

ανακάμπτω ακόμα απο γαστρεντερίτιδα...τα Χριστούγεννα τα πέρασα στο θρόνο...

Δημοσ.
Δεν πιστευω να εκμεταλευτηκες τον junior?

Ποτέ. Είμαι υπόδειγμα πατέρα.

ανακάμπτω ακόμα απο γαστρεντερίτιδα...τα Χριστούγεννα τα πέρασα στο θρόνο...

Την πρωτοχρονιά σου εύχομαι να αφήσεις τον γυαλιστερό άσπρο θρόνο και να την "βγάλεις" στο κρεβάτι. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Την πρωτοχρονιά σου εύχομαι να αφήσεις τον γυαλιστερό άσπρο θρόνο και να την "βγάλεις" στο κρεβάτι. ;)

πυρετό? thank you :P (ναι με αυτά που έχω τραβήξει τις 2 τελευταίες βδομάδες το μυαλό μου πάει στο χειρότερο)

Δημοσ.

πω πω Αχιλλέα, το kit-kat μαμάει ! Του έχουν φέρει ποτέ του δικού σου; Ο δικός μου τσάκωσε χτες μια μεγάλη συσκευασία με 4-5 μικρότερες μέσα! Την ρημάζω καθώς γράφω. Φοβερό, το συγκρίνω στα ίσια με το happy hippo!

Δημοσ.
πω πω Αχιλλέα, το kit-kat μαμάει ! Του έχουν φέρει ποτέ του δικού σου; Ο δικός μου τσάκωσε χτες μια μεγάλη συσκευασία με 4-5 μικρότερες μέσα! Την ρημάζω καθώς γράφω. Φοβερό, το συγκρίνω στα ίσια με το happy hippo!

Είναι γαμάτο.

Kit-kat, smarties, m&m's, happy hippo, kinder paradiso, kiss, serenata, serenata double, kinder shcoko bons, maltesers.....

Έχω κάνει διατριβή. Και στα ψιλικά της γειτονιάς μου έχουν στο τζάμι την φωτογραφία μου...ως μέγα ευεργέτη. :-D

EDIT: Και με master στα Γερμανικά Trolli (saure gluhwurmchen, playmouse....)

Δημοσ.

μπα εγώ δεν αγοράζω. Τρώω του μικρού. Δεν τα θέλει αυτός γι αυτό τα τρώω εγώ δηλαδή. Χρυσό παιδί. Αν αγόραζα κιόλας, θα έτρεχε σοκολάτα από τα μάτια μου...

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι γαμάτο.

Kit-kat, smarties, m&m's, happy hippo, kinder paradiso, kiss, serenata, serenata double, kinder shcoko bons, maltesers.....

σκάστε γμτ και δεν μπορώ να φάω γλυκά! :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...