Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ποστάρουμε, γκρινιάζετε. Δεν ποστάρουμε γκρινιάζετε. Τσ τσ τσ. Και γω έλεγα ότι όταν θα γύριζα θα είχα καμιά 10αριά σελίδες να διαβάσω. Άντε ρε καμένοι, κουνηθείτε λίγο. Γιορτές είναι. Και όταν λέω κουνηθείτε, εννοώ μεταφορικά. Μην αρχίσετε τα κουνήματα και τους χορούς σε στυλ: λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πλεον οταν βγαίνω σημειωνω σε πιο ποστ αφησα το offtopic και δεν ψαχνω αλλο.
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πλεον οταν βγαίνω σημειωνω σε πιο ποστ αφησα το offtopic και δεν ψαχνω αλλο. Υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι στην παρακολούθηση θεμάτων που σε μεταφέρει στο πρώτο νέο μήνυμα. Μάλλον πολύ παρέα με πόντιους κάνεις, και κόλλησες...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πιστευω να εκμεταλευτηκες τον junior?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Άντε ρε καμένοι, κουνηθείτε λίγο. Γιορτές είναι. ανακάμπτω ακόμα απο γαστρεντερίτιδα...τα Χριστούγεννα τα πέρασα στο θρόνο...
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πιστευω να εκμεταλευτηκες τον junior? Ποτέ. Είμαι υπόδειγμα πατέρα. ανακάμπτω ακόμα απο γαστρεντερίτιδα...τα Χριστούγεννα τα πέρασα στο θρόνο... Την πρωτοχρονιά σου εύχομαι να αφήσεις τον γυαλιστερό άσπρο θρόνο και να την "βγάλεις" στο κρεβάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Την πρωτοχρονιά σου εύχομαι να αφήσεις τον γυαλιστερό άσπρο θρόνο και να την "βγάλεις" στο κρεβάτι. πυρετό? thank you (ναι με αυτά που έχω τραβήξει τις 2 τελευταίες βδομάδες το μυαλό μου πάει στο χειρότερο)
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 πω πω Αχιλλέα, το kit-kat μαμάει ! Του έχουν φέρει ποτέ του δικού σου; Ο δικός μου τσάκωσε χτες μια μεγάλη συσκευασία με 4-5 μικρότερες μέσα! Την ρημάζω καθώς γράφω. Φοβερό, το συγκρίνω στα ίσια με το happy hippo!
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 πω πω Αχιλλέα, το kit-kat μαμάει ! Του έχουν φέρει ποτέ του δικού σου; Ο δικός μου τσάκωσε χτες μια μεγάλη συσκευασία με 4-5 μικρότερες μέσα! Την ρημάζω καθώς γράφω. Φοβερό, το συγκρίνω στα ίσια με το happy hippo! Είναι γαμάτο. Kit-kat, smarties, m&m's, happy hippo, kinder paradiso, kiss, serenata, serenata double, kinder shcoko bons, maltesers..... Έχω κάνει διατριβή. Και στα ψιλικά της γειτονιάς μου έχουν στο τζάμι την φωτογραφία μου...ως μέγα ευεργέτη. EDIT: Και με master στα Γερμανικά Trolli (saure gluhwurmchen, playmouse....)
washcloud Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ..καλά ρε, τα παιδιά σας κλέβετε ; Ου να μου χαθείτε...
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μπα εγώ δεν αγοράζω. Τρώω του μικρού. Δεν τα θέλει αυτός γι αυτό τα τρώω εγώ δηλαδή. Χρυσό παιδί. Αν αγόραζα κιόλας, θα έτρεχε σοκολάτα από τα μάτια μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Είναι γαμάτο. Kit-kat, smarties, m&m's, happy hippo, kinder paradiso, kiss, serenata, serenata double, kinder shcoko bons, maltesers..... σκάστε γμτ και δεν μπορώ να φάω γλυκά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.