alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αφού στο τέλος σηκώνεται ο poscaman και φωνάζει "ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!!"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 εχεις αλλη αισθηση...οτι ειναι διπλα σου ενα πραγμα.οτι εισαι ο κρυμμενος φιλος με τν καμερα στην ντουλαπα... facepalm.jpg
poscaman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Περίμενε λίγο καιρό και θα βγουν HD 3D τσόντες. Άμα βάλεις και τα ειδικά γυαλιά, θα νιώθεις ότι τις πηδάς κιόλας. πωπω οι σοβατζιδες θα χασουν τις δουλειες τους Αφού στο τέλος σηκώνεται ο poscaman και φωνάζει "ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!!" μου το εχει απαγορευσει ο μπουμαν facepalm.jpg αουτς!
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 H μα...ια στι τσόντες (εκτος από αυτό το ασπρο υγρό) είναι οτι πάντα στο τέλος ξέρεις τι θα γίνει
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Eχω αγωνία να δω τι θα γίνει... αλλά πάντα η ιδια καταληξη.
SCORPIO777 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 τετοια να κανετε.θα γλυτωνεται και το βαψιμο των τοιχων.
Achilles Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Και με λίγη εξάσκηση...κατευθείαν σπατουλαριστό.
klainmaingr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 μεγαλη μαλακια να κατεβαζεις HD τσοντα και τα μοντελα να εχουν ραγαδες και κυτταριτιδα Sorry αλλα αυτά τα δύο δεν πρέπει να μπαίνουν μαζί σε μία πρόταση.. *fap *fap *fap *fap
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να κάνει κάποιος μοντ ένα πολλ... ποιες τσόντες προτιμάται; αυτές με σενάριο ή χωρίς;
klainmaingr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αυτές με το υποτυπώδες σενάριο. Γειά σου είμαι η καθαρίστρια. Ωωωωωωω ενα σκουπόξυλο. Σέξ Γειά σου είμαι η καθηγήτρια. Γιατί δεν προσέχεις; Σεξ Γειά σου είμαι η γιατρός. Χρειάζεσαι μαντζούνια. Σεξ Όλες οι άλλες που έχουν και βαθύτερο νόημα και σενάριο (pirates πχ) μου τη δίνουν αφάνταστα. Βασικά όχι εμένα.. Ένα φίλο μου που μου έλεγε οτι ένας φίλος του είχε έναν ξάδερφο που είχε έναν φίλο που είχε διαβάσει στο ίντερνετ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.