Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ από το κολλητό του φίλου ενός συμπαίκτη του ξαδέρφου μου έχω ακούσει ότι οι καλύτερες είναι αυτές χωρίς σενάριο... μην δουλευόμαστε κιόλας. Αφού για άλλο πράγμα την βάλαμε την ταινία... γιατί να το καθυστερούμε.

Δηλαδή, έτσι μου είπε

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όλες οι άλλες που έχουν και βαθύτερο νόημα και σενάριο (pirates πχ) μου τη δίνουν αφάνταστα.

Βασικά όχι εμένα.. Ένα φίλο μου που μου έλεγε οτι ένας φίλος του είχε έναν ξάδερφο που είχε έναν φίλο που είχε διαβάσει στο ίντερνετ......

Ναι αλλά εγώ από το κολλητό του φίλου ενός συμπαίκτη του ξαδέρφου μου έχω ακούσει ότι οι καλύτερες είναι αυτές χωρίς σενάριο... μην δουλευόμαστε κιόλας. Αφού για άλλο πράγμα την βάλαμε την ταινία... γιατί να το καθυστερούμε.

Δηλαδή, έτσι μου είπε

He took it. Heeeeeeeeeeeee took it.

Δημοσ.

παιδια πραγματικα λυπαμαι που διακοπτω αυτην την υπεροχη συζητηση που εχετε αλλα να κανω μια ερωτηση?:o ξερετε για που μπορω να σπουδασω 3D animation?σε ποιο μερος να ανοιξω το θεμα?στο μπλα μπλα?ευχαριστω..

μολις απαντησετε μπορειτε να συνεχισετε την πολυ ενδιαφερουσα συζητηση σας..:P

Δημοσ.
παιδια πραγματικα λυπαμαι που διακοπτω αυτην την υπεροχη συζητηση που εχετε αλλα να κανω μια ερωτηση?:o ξερετε για που μπορω να σπουδασω 3D animation?σε ποιο μερος να ανοιξω το θεμα?στο μπλα μπλα?ευχαριστω..

Στου aledjo.

Δημοσ.

Μα φυσικά σε σχολή. :P:p:p:p:p:p

Δημοσ.
ξεχασα να διευκρινισω...δεκτες μονο σοβαρες απαντησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

:rolleyes:Oi σοβαρες απαντησεις προυποθετουν σοβαρα ατομα.:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...