Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:rolleyes:Oi σοβαρες απαντησεις προυποθετουν σοβαρα ατομα.:fear:

το αφηνω απλα ασχολιαστο..εσεις..τα σοβαρα ατομα,συνεχιστε την κουβεντα σας για τις τσοντες..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για πουθενά.. μιας και αυτό το είδος είναι υπο εξαφανιση. Υπάρχουν βέβαια και τα σοβαροφανή άτομα που είναι μετεξέλιξη των σοβαρών αλλα έχουν κρατήσει όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά και ο Δαρβίνος θα τους τιμωρήσει στο πέρασμα του χρόνου.

Δημοσ.

ψάρακας με fedora, δυο ώρες να πάρω χαμπάρι ότι αλλάζει layout με both shift...

κάποιος δεν είχε κάνει κανονικό θέμα περί σοβαροφάνειας;

Δημοσ.
little loulou, αρχιτεκτονική (as serious as it can get)

:whistle: δεν ειχα προσεξει το μηνυμα του..τεσπα..παιρνω τα κουβαδακια μου και σ`αλλη παραλια..δεν με βοηθατε εσεις..:-( νυχτες...

Δημοσ.

Ο άλλος εννοούσε ότι πρέπει να ρωτήσεις σοβαρά άτομα αν θες σοβαρή απάντηση και ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιου είδους άτομα.

Δημοσ.
Ο άλλος εννοούσε ότι πρέπει να ρωτήσεις σοβαρά άτομα αν θες σοβαρή απάντηση και ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιου είδους άτομα.

:rolleyes::-):-D:lol: Κάποιος που με καταλαβαίνει.:o

Δημοσ.

Ειναι μερικές φορές που η βαρεμαρα του να μην κανεις τιποτα είναι τοσο βαρετη που προσπαθείς να κάνεις κατι για να μην βαριεσαι άλλο όσο βαρετό και αν είναι αυτο λες δεν βαριεσαι και το κάνεις αλλά τελικά συνεχίζεις να βαριεσαι γιατί η βαρεμάρα > all. :-(

Δημοσ.

Έχω κάνει διατριβή στο θέμα. Έχω βγάλει και ορολογία.

Active Boredom: να βαριέσαι να κάνεις κάτι.

Passive Boredom: να βαριέσαι που δεν κάνεις τίποτα.

Boredom Paradox: να σε πιάνει active και passive boredom ταυτόχρονα (serious condition, περνάει μόνο με τον ύπνο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...