antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ε..όχι παραδίδουμε και λίγο έργο, έτσι βρε αδελφέ, για τα μάτια του κόσμου, για να δικαιολογήσουμε τον μισθό..:Ρ Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν παραδίδω τίποτα σήμερα! Την έχουν κοπανήσει όλοι, πρέπει να συναχώθηκα, πεινάω και πρέπει να μείνω άλλες τέσσερις ώρες στη δουλειά.
Achilles Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν σας το πα... από τις επόμενες μέρες θα με έχετε όλη την ώρα μαζί σας... θα απολυθώ. Κανόνισε o washcloud... Λεπτομέρειες NOW!!! Βρε μπας και ανταλλάζατε τσόντες;;;
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Α ναι. Μου πε ότι εσύ είσαι επίσημος αντιπρόσωπος της αγιοβασιλοτσουλίτσας.
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ναι τώρα που τρίμαρες το μούσι θα είσαι santa claus reborn:P
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μου έστειλε πιεμ με μια φωτό της Βερούνκας.... ΝΑ με το συμπάθειο. Και την ώρα που το ανοίγω περνάν από το πάνω μου 2 συναδέλφισες... περιμένω ειδοποίηση να περάσω από το λογιστήριο
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Οι συναδέλφισες έφερναν καθόλου σε Βερούνκα; Όταν λες "περνάνε από πάνω μου", το κάνεις λίγο πιο λιανά;
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Οι συναδέλφισες έφερναν καθόλου σε Βερούνκα;Όταν λες "περνάνε από πάνω μου", το κάνεις λίγο πιο λιανά; οι ομοιότητες σταματάνε στα 2 χέρια, πόδια, αυτιά μάτια και στην 1 μύτη... και όταν λέω από πάνω μου με αυτή την περιγραφή που μόλις σου έκανα δεν αφήνω και πολλά περιθώρια για παρερμηνείες...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Άμα δείτε τον πόσκαμαν πείτε του να κάνει το κόπο να μπει μια msn,ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 χαλάλι... θα λέω μετά στην πιάτσα ότι αυτή η γυναίκα με έκανε να χάσω την δουλειά μου και θα βάζει πολλά (καλά για μένα) ο νους τους. Εκτός αν νομίζουν ότι λέω καμιά από τις 2 συναδέλφισες....
Freakster Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά τι είναι καλύτερο..; Να πας να στριμωχτείς σε μαγαζάκια που δεν έχουν ποικιλία - νούμερα - λογικές τιμές και να ανέχεσαι τον κάθε τρόμπα μαγαζάτορα να σου λέει Καταπληκτικά σου πάει Μα δε φοράω xl, δεν έχετε small; όχι μας τέλειωσε ή να παραγγέλνεις από το διαδίκτυο και ότι δε σου κάνει τηλεφωνάκι και έρχονται και το παίρνουν;
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά τι είναι καλύτερο..; Να πας να στριμωχτείς σε μαγαζάκια που δεν έχουν ποικιλία - νούμερα - λογικές τιμές και να ανέχεσαι τον κάθε τρόμπα μαγαζάτορα να σου λέει Καταπληκτικά σου πάει Μα δε φοράω xl, δεν έχετε small; όχι μας τέλειωσε ή να παραγγέλνεις από το διαδίκτυο και ότι δε σου κάνει τηλεφωνάκι και έρχονται και το παίρνουν; Κάποια παγίδα έχει η ερώτηση... το ξέρω....
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 χαλάλι... θα λέω μετά στην πιάτσα ότι αυτή η γυναίκα με έκανε να χάσω την δουλειά μου και θα βάζει πολλά (καλά για μένα) ο νους τους. [...] Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους (όχι απαραίτητα καλούς για σένα) τρόπους Τελικά τι είναι καλύτερο..; Να πας να στριμωχτείς σε μαγαζάκια που δεν έχουν ποικιλία - νούμερα - λογικές τιμές και να ανέχεσαι τον κάθε τρόμπα μαγαζάτορα να σου λέει Καταπληκτικά σου πάει Μα δε φοράω xl, δεν έχετε small; όχι μας τέλειωσε ή να παραγγέλνεις από το διαδίκτυο και ότι δε σου κάνει τηλεφωνάκι και έρχονται και το παίρνουν; Το (. Ειδικά για μένα που μισώ τα ψώνια.
Freakster Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Κάποια παγίδα έχει η ερώτηση... το ξέρω.... δεν έχει! στην προσκοπική μου τιμή @antonl μετά το σημερινό [βγήκα από το πρωι και γύρισα με ένα πουκάμισο (και αυτό για να σταματήσω το κλάμα της πωλήτριας ) πριν λίγη ώρα] θα αρχίσω να το εφαρμόζω συστηματικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.