Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε..όχι παραδίδουμε και λίγο έργο, έτσι βρε αδελφέ, για τα μάτια του κόσμου, για να δικαιολογήσουμε τον μισθό..:Ρ

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν παραδίδω τίποτα σήμερα! Την έχουν κοπανήσει όλοι, πρέπει να συναχώθηκα, πεινάω και πρέπει να μείνω άλλες τέσσερις ώρες στη δουλειά.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν σας το πα... από τις επόμενες μέρες θα με έχετε όλη την ώρα μαζί σας... θα απολυθώ.

Κανόνισε o washcloud...

Λεπτομέρειες NOW!!!

Βρε μπας και ανταλλάζατε τσόντες;;;

Δημοσ.

Μου έστειλε πιεμ με μια φωτό της Βερούνκας.... ΝΑ με το συμπάθειο.

Και την ώρα που το ανοίγω περνάν από το πάνω μου 2 συναδέλφισες...

περιμένω ειδοποίηση να περάσω από το λογιστήριο

Δημοσ.
Οι συναδέλφισες έφερναν καθόλου σε Βερούνκα;

Όταν λες "περνάνε από πάνω μου", το κάνεις λίγο πιο λιανά;

οι ομοιότητες σταματάνε στα 2 χέρια, πόδια, αυτιά μάτια και στην 1 μύτη...

και όταν λέω από πάνω μου με αυτή την περιγραφή που μόλις σου έκανα δεν αφήνω και πολλά περιθώρια για παρερμηνείες...

Δημοσ.

χαλάλι... θα λέω μετά στην πιάτσα ότι αυτή η γυναίκα με έκανε να χάσω την δουλειά μου και θα βάζει πολλά (καλά για μένα) ο νους τους.

Εκτός αν νομίζουν ότι λέω καμιά από τις 2 συναδέλφισες....

Δημοσ.

Τελικά τι είναι καλύτερο..; Να πας να στριμωχτείς σε μαγαζάκια που δεν έχουν ποικιλία - νούμερα - λογικές τιμές και να ανέχεσαι τον κάθε τρόμπα μαγαζάτορα να σου λέει

Καταπληκτικά σου πάει

Μα δε φοράω xl, δεν έχετε small;

όχι μας τέλειωσε

ή να παραγγέλνεις από το διαδίκτυο και ότι δε σου κάνει τηλεφωνάκι και έρχονται και το παίρνουν;

Δημοσ.
Τελικά τι είναι καλύτερο..; Να πας να στριμωχτείς σε μαγαζάκια που δεν έχουν ποικιλία - νούμερα - λογικές τιμές και να ανέχεσαι τον κάθε τρόμπα μαγαζάτορα να σου λέει

Καταπληκτικά σου πάει

όχι μας τέλειωσε

ή να παραγγέλνεις από το διαδίκτυο και ότι δε σου κάνει τηλεφωνάκι και έρχονται και το παίρνουν;

Κάποια παγίδα έχει η ερώτηση... το ξέρω....

Δημοσ.
χαλάλι... θα λέω μετά στην πιάτσα ότι αυτή η γυναίκα με έκανε να χάσω την δουλειά μου και θα βάζει πολλά (καλά για μένα) ο νους τους. [...]

Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους (όχι απαραίτητα καλούς για σένα) τρόπους :P

Καταπληκτικά σου πάει

όχι μας τέλειωσε

Το (B). Ειδικά για μένα που μισώ τα ψώνια.

Δημοσ.
Κάποια παγίδα έχει η ερώτηση... το ξέρω....

δεν έχει! στην προσκοπική μου τιμή

@antonl μετά το σημερινό [βγήκα από το πρωι και γύρισα με ένα πουκάμισο (και αυτό για να σταματήσω το κλάμα της πωλήτριας :P ) πριν λίγη ώρα] θα αρχίσω να το εφαρμόζω συστηματικά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...