Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα!

Όντως ψοφόκρυο, ώρα για τζόγκιν μπας και μας βρει ο νεος ετος σε φόρμα.

Τζογκινγ;;; είσαι τρελός;;; χτες πήγα στο γήπεδο και μόνο που δεν άνοιξα μπουκάλι τσίπουρο/κονιάκ... -2 είχε.

Δημοσ.
Τζογκινγ;;; είσαι τρελός;;; χτες πήγα στο γήπεδο και μόνο που δεν άνοιξα μπουκάλι τσίπουρο/κονιάκ... -2 είχε.

E καλά, στα επίσημα καθόσουν, τι περίμενες.. :-)

σκούφος check, γάντια check, κοντομάνικο check, σορτσάκι check :-D

Δημοσ.

σκούφος, γάντια, κασκόλ, μπουφάν, αντιανεμικό...

πάντως εγώ προπόνηση με μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να κάνω. Ακόμα και με μείον σορτσάκι φορούσα.

Δημοσ.
σκούφος, γάντια, κασκόλ, μπουφάν, αντιανεμικό...

πάντως εγώ προπόνηση με μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να κάνω. Ακόμα και με μείον σορτσάκι φορούσα.

έτσι :-D

Καλημέρα Θάνο που είσαι και caster :P

btw, πιθανότητες ότι θα έρθει το δέμα σήμερα (και όχι από δευτέρα ++ )... ακούω στοιχήματα

post-36453-129062979858_thumb.jpg

Δημοσ.
πάπλωμα τσεκ, καλοριφέρ τσεκ, άιρις κόφι τσεκ... Καλημέρα!

αααχχχχ.... σε φθονώ...

btw, πιθανότητες ότι θα έρθει το δέμα σήμερα (και όχι από δευτέρα ++ )... ακούω στοιχήματα

2€ ότι δεν θα έρθει σήμερα

Δημοσ.

Όχι ρε... αν δούλευα στην Ups θα έβαζα παραπάνω λεφτά στοίχημα. Απλά σκέφτομαι ότι εμένα πριν μήνες το mininote έκανε 2 μέρες από Αγγλία- Σαλόνικα και άλλες 2 από Σαλόνικα στο σπίτι μου. Εσύ τώρα που είσαι Αθήνα... τσίμα- τσίμα προλαβαίνεις αλλά λόγο μέρας λέω μάλλον όχι.

My 2€ λοιπόν...

Δημοσ.

καλα το πιο απιθανο σημερα στο forum,ειναι στα σημερινα γενεθλια,που καποιος poirot,trelogeros εκλεισε τα 100 του χρονια.αντε και να τα 200ρισει.:lol::lol:

Δημοσ.
καλα το πιο απιθανο σημερα στο forum,ειναι στα σημερινα γενεθλια,που καποιος poirot,trelogeros εκλεισε τα 100 του χρονια.αντε και να τα 200ρισει.:lol::lol:

Δεν νομίζω . Ψεύτικη ηλικία θα έχουν βάλει

Δημοσ.

Καλημέρες. Κάποιος φούνταρε στον ηλεκτρικό και έκανα +1 ώρα να ρθω δουλειά. Συγκινηθήκατε αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου :P

[...]

πάντως εγώ προπόνηση με μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να κάνω [ ...]

OK.

Δεν νομίζω . Ψεύτικη ηλικία θα έχουν βάλει

Δε νομίζω. Τι λόγο έχει να πει ψέματα;

Δημοσ.
Καλημέρες. Κάποιος φούνταρε στον ηλεκτρικό και έκανα +1 ώρα να ρθω δουλειά. Συγκινηθήκατε αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου :P

Αλήθεια ρε ή κάνεις πλάκα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...