Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα! Όντως ψοφόκρυο, ώρα για τζόγκιν μπας και μας βρει ο νεος ετος σε φόρμα.
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα! Όντως ψοφόκρυο, ώρα για τζόγκιν μπας και μας βρει ο νεος ετος σε φόρμα. Τζογκινγ;;; είσαι τρελός;;; χτες πήγα στο γήπεδο και μόνο που δεν άνοιξα μπουκάλι τσίπουρο/κονιάκ... -2 είχε.
Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Τζογκινγ;;; είσαι τρελός;;; χτες πήγα στο γήπεδο και μόνο που δεν άνοιξα μπουκάλι τσίπουρο/κονιάκ... -2 είχε. E καλά, στα επίσημα καθόσουν, τι περίμενες.. σκούφος check, γάντια check, κοντομάνικο check, σορτσάκι check
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 σκούφος, γάντια, κασκόλ, μπουφάν, αντιανεμικό... πάντως εγώ προπόνηση με μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να κάνω. Ακόμα και με μείον σορτσάκι φορούσα.
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 πάπλωμα τσεκ, καλοριφέρ τσεκ, άιρις κόφι τσεκ... Καλημέρα!
Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 σκούφος, γάντια, κασκόλ, μπουφάν, αντιανεμικό... πάντως εγώ προπόνηση με μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να κάνω. Ακόμα και με μείον σορτσάκι φορούσα. έτσι Καλημέρα Θάνο που είσαι και caster btw, πιθανότητες ότι θα έρθει το δέμα σήμερα (και όχι από δευτέρα ++ )... ακούω στοιχήματα
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 πάπλωμα τσεκ, καλοριφέρ τσεκ, άιρις κόφι τσεκ... Καλημέρα! αααχχχχ.... σε φθονώ... btw, πιθανότητες ότι θα έρθει το δέμα σήμερα (και όχι από δευτέρα ++ )... ακούω στοιχήματα 2€ ότι δεν θα έρθει σήμερα
Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 2€ ότι δεν θα έρθει σήμερα Πες μου ότι δουλεύεις και στη ups να με αποτελειώσεις
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ρε... αν δούλευα στην Ups θα έβαζα παραπάνω λεφτά στοίχημα. Απλά σκέφτομαι ότι εμένα πριν μήνες το mininote έκανε 2 μέρες από Αγγλία- Σαλόνικα και άλλες 2 από Σαλόνικα στο σπίτι μου. Εσύ τώρα που είσαι Αθήνα... τσίμα- τσίμα προλαβαίνεις αλλά λόγο μέρας λέω μάλλον όχι. My 2€ λοιπόν...
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 καλα το πιο απιθανο σημερα στο forum,ειναι στα σημερινα γενεθλια,που καποιος poirot,trelogeros εκλεισε τα 100 του χρονια.αντε και να τα 200ρισει.:lol:
jason_rethymno Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 καλα το πιο απιθανο σημερα στο forum,ειναι στα σημερινα γενεθλια,που καποιος poirot,trelogeros εκλεισε τα 100 του χρονια.αντε και να τα 200ρισει.:lol: Δεν νομίζω . Ψεύτικη ηλικία θα έχουν βάλει
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω . Ψεύτικη ηλικία θα έχουν βάλει καλα εννοειται αυτο.αλλα το πως φαινετε εχει την πλακα.
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω . Ψεύτικη ηλικία θα έχουν βάλει Είσαι σίγουρος; Ξέρεις κάτι;
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρες. Κάποιος φούνταρε στον ηλεκτρικό και έκανα +1 ώρα να ρθω δουλειά. Συγκινηθήκατε αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου [...]πάντως εγώ προπόνηση με μακρύ παντελόνι δεν μπορούσα να κάνω [ ...] OK. Δεν νομίζω . Ψεύτικη ηλικία θα έχουν βάλει Δε νομίζω. Τι λόγο έχει να πει ψέματα;
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρες. Κάποιος φούνταρε στον ηλεκτρικό και έκανα +1 ώρα να ρθω δουλειά. Συγκινηθήκατε αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου Αλήθεια ρε ή κάνεις πλάκα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.