jason_rethymno Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ε εντάξει μπορει και να είναι αλήθεια
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ε εντάξει μπορει και να είναι αλήθεια και αν δεν ειναι?
Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Όχι ρε... αν δούλευα στην Ups θα έβαζα παραπάνω λεφτά στοίχημα. Απλά σκέφτομαι ότι εμένα πριν μήνες το mininote έκανε 2 μέρες από Αγγλία- Σαλόνικα και άλλες 2 από Σαλόνικα στο σπίτι μου. Εσύ τώρα που είσαι Αθήνα... τσίμα- τσίμα προλαβαίνεις αλλά λόγο μέρας λέω μάλλον όχι. My 2€ λοιπόν... μάντεψε ποιός ήρθε από την καμινάδα.. δε γιουπι - ες γκαϊ στέλνω με π.μ. τη διεύθυνση για το δίευρω μου
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αλήθεια ρε ή κάνεις πλάκα; Αλήθεια. Εσύ αλήθεια ρωτάς ή για πλάκα;
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 στέλνω με π.μ. τη διεύθυνση για το δίευρω μου να την στείλεις... να πλερώκω να χρέη μου... Αλήθεια. Εσύ αλήθεια ρωτάς ή για πλάκα; σοβαρά ρωτάω ρε... σοκαρίστηκα (εν αντιθέσει με σένα... )
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 να την στείλεις... να πλερώκω να χρέη μου... [...] Μπορείτε να στοιχηματίσετε για το πότε θα φτάσει το δίευρω μπας και ρεφάρεις. [...]σοβαρά ρωτάω ρε... σοκαρίστηκα (εν αντιθέσει με σένα... ) Α ΟΚ Την πρώτη φορά μου χε φανεί "κάπως" κι εμένα. Αυτή είναι η τρίτη για φέτος (που πέτυχα εγώ τουλάχιστον). Τον προηγούμενο τον είχα δει και "live" but not alive.
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρες. Κάποιος φούνταρε στον ηλεκτρικό και έκανα +1 ώρα να ρθω δουλειά.Μαλακία.Δεν πρόλαβε τα resolutions για τη νέα χρονιά.
Freakster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μαλακία.Δεν πρόλαβε τα resolutions για τη νέα χρονιά. Μπορεί να ήταν το resolution του για το 2008. Θα ήταν οξύμωρο να έφτιαχνε resolutions για τη νέα αν το είχε σκοπό ένα χρόνο τώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 καλα το πιο απιθανο σημερα στο forum,ειναι στα σημερινα γενεθλια,που καποιος poirot,trelogeros εκλεισε τα 100 του χρονια.αντε και να τα 200ρισει.:lol: αύριο να δεις τι έχει να γίνει, που η πλειοψηφία βαριέται να βάλει πραγματικό birth date και αφήνουν όλοι το 1/1/κάτι What's your new year's res? 1600χ1200
papahlamidas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να κοιμηθώ να με βρει φρέσκο ο νέος χρόνος !
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Κυκλοφόρησε το νέο Πίστα. Μαζί cd με την: Μάγδα Μπούπουλα! Την 16χρονη με το καταπληκτικό κλαρίνο!!! χαΧΑΧΑΑΧχαΧΑαχαχΑχαΧΧΑαχΑχαΧΑΧαΧΑΧαχΑΧαχΧΑαχΑχαΧ Thresh you should really try moving to Full HD
papahlamidas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Κυκλοφόρησε το νέο Πίστα. Μαζί cd με την:Μάγδα Μπούπουλα! Την 16χρονη με το καταπληκτικό κλαρίνο!!! χαΧΑΧΑΑΧχαΧΑαχαχΑχαΧΧΑαχΑχαΧΑΧαΧΑΧαχΑΧαχΧΑαχΑχαΧ Thresh you should really try moving to Full HD :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.