Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κλαην πρέπει να κλείνουν στις 4. Αλλά γίνεται ο κακός χαμός για να κατέβεις κέντρο, δεν το συνιστώ.

Δημοσ.
Κλαην πρέπει να κλείνουν στις 4. Αλλά γίνεται ο κακός χαμός για να κατέβεις κέντρο, δεν το συνιστώ.

Μηχανάκι και πέρασμα απο το πλάι > all (και ας έρθω αντιμέτωπος με την γάγγραινα εντωμεταξύ)

Άσε που αυτός ο χαμός είναι και ο καλύτερος... :D (αγοραphiliac writing)

Αλλα το 4 είναι κακό.. Άντε να δούμε..

• Super Moderators
Δημοσ.
Thresh you should really try moving to Full HD :P

δεν έχω χορτάσει ακόμα τα 1600χ1200 4:3 20αρια Monitors...

δεν θα πάω σε full hd, αλλά σε 2560χ1600 κατευθείαν

Δημοσ.

Προς Θεσσαλονικείς που θα βρω μαγαζάκια που πουλάνε σε στυλ αντίκας. Θελω να πάρω ενα επιπλάκι για ποτα. Βασικά δεν με ενδιαφέρει να είναι αλλά να φαίνεται παλιο :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καλή χρονιά να έχουμε. :-)

Τα μαγαζιά όντως στις 4. Αλλά γίνεται της Πόπης στην Σαλόνικα, όπου και αν πας. :mad:

Γαμώ την καταναλωτικότητά μου. Πήγα να ...ρίξω μια ματιά στο mediamarkt, και όταν βγήκα δεν είχα ούτε για τσιγάρα...:cry:

Chrisxxx επειδή βαριέμαι τώρα να σου απαντήσω του χρόνου; :P

Τώρα φαΐ, μετά κάψιμο. :-)

Δημοσ.

Κρις αν θυμάμαι καλά έχει κάτι τέτοια γύρω από την Τοσίτσα. Ανεβαίνοντας από εγνατία την Βενιζέλου, στα στενά δεξιά - αριστερά.

Χρόνια πολλά, χικ, καλή χρονιά, χικ χικ. Η παραμονή πρωτοχρονιάς είναι η αγαπημένη μου μέρα. Χικ.

Δημοσ.

Επίσης αν κοιτάξεις στα "αντικατζίδικα" (αντικερί :Ρ) στο μπίτ ΜΠαζάρ, παίζει να βρείς κάτι που όχι μόνο μοιάζει παλιό, αλλά είναι κιόλας, επίσης ένα ακόμα μαγαζί με παλιατσαρίες (αντίκες) έχει στην Σβώλου (διασταύρωση με Π.Π. Γερμανού) δίπλα στην ανεμοτέτοια.

• Super Moderators
Δημοσ.

βγήκε η επιλογή Insomnia Legacy ή είναι η ιδέα μου?

edit: κάτι έγινε πριν στο forum μου φαίνεται...

Δημοσ.

Thanks για τις απαντήσεις! καποια στιγμη μετά τις γιορτες θα ψαχτω... Ακίλις ριξε και εσυ καμια ιδεα (οχι με γεματο στομάχι)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...