Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμενα το παραπάνω γλυκό υπάρχει σπιτι σε μινιατουρα δυστυχως :o

Μα...ιες βασιλοπιτες παλι η μανα μου θα κερδισει το φλουρι, βασικα περα απο τα στημενα οταν ημουν μικρός δεν θυμαμαι να το κερδιζει αλλος.

Και εγώ καταγγείλω στήσιμο, στη βασιλόπιτα φέτος, έπρεπε να φέρω ξένο αρχιδιαιτητή να κόψει τη πίτα :lol: Μια φορά φλουρί σε 23 χρόνια :fear:

Χρόνια πολλά ρε παίδες! Να έχετε άλλο ένα ευτυχισμένο χρόνο και καλά να περάσετε :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ καταγγείλω στήσιμο, στη βασιλόπιτα φέτος, έπρεπε να φέρω ξένο αρχιδιαιτητή να κόψει τη πίτα :lol: Μια φορά φλουρί σε 23 χρόνια :fear:

Χρόνια πολλά ρε παίδες! Να έχετε άλλο ένα ευτυχισμένο χρόνο και καλά να περάσετε :-)

3 πιτες,3 φλουρια.εβαλε τα κλαματα ο γιος μου.τι να κανω?;)

Δημοσ.

Άλλη μια χρονιά που φάγαμε ακυρο από τη βασιλόπιτα (στημενννννοοοοοοοοοο). Αλλη μια χρονιά που το αλκοολ έρρρεε αφθονο (μα καλλά π΄οτε πρόλαβα σε 3 ωρςες να γίνω κομμάτια); :shock:

Αντε παιδιά καλή χρονια και τα ρέστα και οπως είπαμε 100.000 μηνυματα μέχρι το 2009 σπαμάρετε!!!!

Καλλλλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηηη ΧχχχχρρροοοονννιιιιιιιιαααααααααααΑΑΑ!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω συνήθως πιάνει όλη τη νύχτα αλλά σήμερα τα ήπιαμε γεήγορα εκανε και που...κρυο :o Γα..τη και η γκαρσόνα κερνούσε :lol: Το πρόβλημα είναι οτι δεν νυχτάζω και γυρίζουν όλα γύω μου:rolleyes:

Δημοσ.

κάτσε αναπαυτικά κάπου, σέτταρε και μια λεκανίτσα κοντά και είσαι άρχοντας :)

Και εγώ δεν πέτυχα το φλουρί αλλά δεν το ριξα στο ποτό :P Καλή χρονιά chris!

Δημοσ.

Καλη χρονια freakster! δεν ξερνάω γιατί είναι μα..ια να βγάλεις τόσα ευρώ που έδωσες λίγο πιο πρίν για ποτά... Ας κάνει το συκώτι μου τα κουμάντα του...

Δημοσ.

πολυ κοσμος στην trafalgar, και μαλλον ημουν ο μονος που δεν ενιωθε καπως ξεχωριστα απο την αλλαγη της χρονιας.. baaaaawww

Δημοσ.
πολυ κοσμος στην trafalgar, και μαλλον ημουν ο μονος που δεν ενιωθε καπως ξεχωριστα απο την αλλαγη της χρονιας.. baaaaawww

του χρονου πηγαινε σε αλλη πλατεια:-D

Δημοσ.

Καλή χρονιά και από εμένα! Εγώ το πήρα το φλουρί \m/, να δούμε πως θα πάει ο χρόνος λοιπόν (μάλλον θα πάρω και το τζόκερ το απόγευμα) :S ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...