soturin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 καλή χρονιά παίδες Αchilles, έχω χιούμορ, δεν έκανες refresh τη λίστα σου όσοι αλήτες δεν βγήκαν καθόλου χωρίς να χουν κάποιο σοβαρό λόγο... εε ρε παιδιά... αλκοόλ σε μετριότατα επίπεδα για πρωτοχρονιά... αλλά ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΜΟΥ από τις φωνές στα μαγαζιά γαμώ τη τρέλα μου τη συφιλιάρα αντε, καλά κουράγια, από αύριο έχει εγκατάσταση debian και στο λαρισαϊκό pc οπότε είναι σίγουρα μέρες χαράς ζντούκ!
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια πολλά καλή χρονιά κτλ! Καλά τα καταφέραμε και φέτος. Ύπνος γρήγορα.. ho ho ho!
Achilles Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια πολλά και από τη δουλειά τώρα Fail New Year.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Fail δεν λες τίποτα αδερφέ ιδικά αν είσαι σχεδόν άυπνος και μεθυσμένος
poscaman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 καλη μερα.χρονια πολλα,καλη χρονια.φετος ο αη-billy μου φερε τρομερο δωρο.γελαω μονος μου εδω και ωρα. DDOS attack στο primeminister.gr
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 καλη μερα.χρονια πολλα,καλη χρονια.φετος ο αη-billy μου φερε τρομερο δωρο.γελαω μονος μου εδω και ωρα. Τι δώρο? Τι δώρο?!
joannito Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 χρονια πολλα ευτυχισμενο το νεο ετος με περισσοτερες ευτυχιες και οχι δυστυχιες
washcloud Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Άσχετο: έγινε μια δημοσκόπηση από wash εχ..."μισά" τα λες....αλλά οκ για το ποιοι έχουν χιούμορ (πάλι έμμεσο ήταν αυτό... ) και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Με χιούμορ: status, achilles!, wash , vatos_locos, antonl, teo64x, georgeman, klain, leftermann Απών κατά την ψηφοφορία: thresh, freakster, soturin, chrisxxx, wizzy, farcry. Άνθρωποι χωρίς ίχνος χιούμορ : liopyr, nightwolf, pantnick. ...όψιμες διορθώσεις (προς αποφυγή παρεξηγήσεεων) : Με χιούμορ (που μας βολεύει , ασυδοσία, έλλειψη φραγμών) : Achilles!, antonl, GeorgeMan, klainmaingr, leftermann, soturin, Status, teo64x, Vatos_locos, washcloud. Μέχρι να κουνηθώ, βρώμισα (το κατά soturin) : ThReSh Συγγνώμη αλλά όλη τη βδομάδα είχαμε φασόλια : Chrisxxx, Freakster Lost : FarCry, wizzy Εκτός ενημέρωσης και χορού (λόγω αμφιβολιών, περί πιθανής συγγένειας, οπότε και πλήρης αθώωση) : pantnick Ευγενής, διακριτική άρνηση : N1ghtW0lf Ρεμάλι Τελειωμένο : liopyr (καλά αυτουνού του την έχουμε φυλαγμένη ΣΤ-Α-ΝΤ-ΑΡ) Και ειδικά ο liopyr θα μου το πληρώσει πολύ ακριβά. Θα σε καρφώσω στο alter (διάβαζε πιο πάνω ) Άντε καλή χρονιά να έχουμε και με περισσότερο χιούμορ. ..και οργάνωση Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Όσοι πάλι δεν κατάλαβαν, δεν χρειάζεται. ...έτσι ακριβώς Eπίσης να ευχαριστήσω όσους διέθεσαν τον χρόνο τους, για ένα project που έφυγε άδοξα, αγκαζέ με τον παλιό τον χρόνο. Τhe Burned Offtopic Οnes Team σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, και πως θα συνεχίσει να μηχανορραφεί ακατάπαυστα, έστω και χωρίς αποτέλεσμα ..ενίοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.