washcloud Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 άσε, τον πήραμε ήδη τον πούλιτζερ....όλα στα χαρτιά έμειναν γαμωΤ ! α: ...και ειδική μνεία σε pappou_souli, που δέχθηκε να συμμετέχει (μετά από ξώφαλτσο pm), έστω κι αν technically was lacking the qualifications...
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 εσάς τους δύο από πάνω, σας διαγράφω από φίλους. Εχμμμ, εεεε, wash θέλεις να γίνουμε φίλοι.... για να μπορέσω μετά να σε διαγράψω ρε γ@#*$#ε σκ@#$π#@*στα :lol: Είθε οι μηχανορραφίες σας να πετυχαίνουν καλύτερα στο 2009! έντιτ: εεεε, άκυρο! Τους παραπάνω εννοώ, ακίλες και γουός...
washcloud Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 τί πούλος, τί μπούλος ρε Status...ένα και το αυτό *... Καλή χρονιά και σε 'σένα Toufas *lefterh, u got friend request
Achilles Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Όχι ρε leftermann, μην το κάνεις αυτό, θα φέρω ρωσίδες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 να σας καει το video και εσύ να φας ban από όλους τους private trackers
Achilles Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 και εσύ να φας ban από όλους τους private trackers Του γάμησες την ψυχολογία για όλο το 2009.
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Όχι ρε leftermann, μην το κάνεις αυτό, θα φέρω ρωσίδες... χουχου, είμαι κομπλέ από ρωσιδάκια. Χάπυ χίπο έχεις; Εν τω μεταξύ μαθαίνω πως οι δεινόσαυροι μετανάστευσαν σε θερμότερα κλίματα, οπότε η επίσκεψη στο τζουράσικ αναβάλλεται μέχρι επανόδου της θερμοκρασίας σε φυσιολογικότερα επίπεδα. Ελπίζω πριν την άνοιξη, ε...
Achilles Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Τράμπα ρωσιδάκια για happy hippo, εδώ κι τώρα. Ναι βρε, εγώ μέσα είμαι.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά και καλύτερα από πέρσι παίδες!!!
Achilles Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 για την λιστα ηταν ρε trαsh οχι για σενα Η λίστα ήταν συγκεκριμένη. Ψάξε και θα καταλάβεις ή ρώτα τον βαριεστημένο. Καλή χρονιά και καλύτερα από πέρσι παίδες!!! Καλή χρονιά και σε σένα. Ελπίζω φέτος να μας στείλεις κουραμπιέδες.
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά και καλύτερα από πέρσι παίδες!!! Χρόνια πολλά και σε εσένα ρε υπερπόντιε))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.