alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Όση σοφία και να μου έδωσε ο ένας επιπλέον χρόνος στην πλάτη και πάλι δεν είναι αρκετή για να μαντέψω την διεύθυνση σου, περήφανε πατέρα! -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 03 : 56 : 03----- Χρόνια πολλά και σε εσένα ρε υπερπόντιε)) ...μην μου πεις ότι δουλεύεις;
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ε όχι βέβαια...κ αύριο θα είμαι βαριά άρρωστος από τα ξίδια που δεν ήπια:Ρ
Toufas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 "My favourite gem of information about connective tissue concerns the digestibility of elastin. During the digestion of meat in the human gut, elastic fibers are broken down by elastase, an enzyme from the pancreas that would not be there if our evolutionary ancestors had not been at least partly carnivorous. In other words, I have never read of the occurrence of elastin in any human food except meat. So if we have evolved a highly specific enzyme, elastase, to deal with elastin in our food, this can only mean that we are the descendants of meat eaters." -Professor Howard Swatland , in 'Growth and Structure of Meat Animals'. suck it vegeterianfags
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 για την λιστα ηταν ρε trαsh οχι για σενα ε όχι και trash...
Toufas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 γαμωτο και νομιζα οτι δεν θα το βλεπες λες βρε κουτοτσικο να εγραψα το α με α και οχι a καταλαθος?
ferongr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 "My favourite gem of information about connective tissue concerns the digestibility of elastin. During the digestion of meat in the human gut, elastic fibers are broken down by elastase, an enzyme from the pancreas that would not be there if our evolutionary ancestors had not been at least partly carnivorous. In other words, I have never read of the occurrence of elastin in any human food except meat. So if we have evolved a highly specific enzyme, elastase, to deal with elastin in our food, this can only mean that we are the descendants of meat eaters."-Professor Howard Swatland , in 'Growth and Structure of Meat Animals'. suck it vegeterianfags [swf=a]http://www.weebls-stuff.com/flash/352_pork3b.swf[/swf]
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Θέλω από μια όχι και τόσο πετυχημένη ελληνική τηλεοπτική σειρά να βρω κάτι που έγινε σε ένα επεισόδιο. Μπορώ να βρω όλα τα επεισόδια αλλά δεν παρακολουθούσα την σειρά και δεν ξέρω σε πιο περίπου επεισόδιο είναι αυτό που θέλω, οπότε το να τα κατεβάσω όλα και τα το βρω είναι μανίκι. Υπάρχει καμιά σελίδα ή κάτι άλλο για να κάνω την δουλειά μου;
Freakster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Θέλω από μια όχι και τόσο πετυχημένη ελληνική τηλεοπτική σειρά να βρω κάτι που έγινε σε ένα επεισόδιο. Μπορώ να βρω όλα τα επεισόδια αλλά δεν παρακολουθούσα την σειρά και δεν ξέρω σε πιο περίπου επεισόδιο είναι αυτό που θέλω, οπότε το να τα κατεβάσω όλα και τα το βρω είναι μανίκι. Υπάρχει καμιά σελίδα ή κάτι άλλο για να κάνω την δουλειά μου; http://www.imdb.gr
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Στο **** έχουν ανεβάσει πολλές σειρές και κάθε επεισόδιο είναι με σύντομη περιγραφή.Ίσως βρεις αυτό που θες. Επίσης δεν ξέρω αν μόλις έκανα μλκία με το συγκεκριμένο ποστ και την αναφορά τους συγκεκριμένου σάητ.Χμ.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Τώρα που το τσίμπησα ας σβηστεί αν είναι παράνομο... thanks... το τσεκέρνω
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ε που πήγαν όλοι ? είναι κανείς εδώ?
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Στο **** έχουν ανεβάσει πολλές σειρές και κάθε επεισόδιο είναι με σύντομη περιγραφή.Ίσως βρεις αυτό που θες.Επίσης δεν ξέρω αν μόλις έκανα μλκία με το συγκεκριμένο ποστ και την αναφορά τους συγκεκριμένου σάητ.Χμ. και γω το σκέφτηκα αυτό, όπως και το imdb του φρηκ, αλλά χλωμό ν' αναφέρουν ΤΕΤΟΙΑ λεπτομέρεια.. Κι απ' τη στιγμή που ΔΕΝ παίζει ΒΙΝΤΕΑΚΙ με τη ραπιά ανά τον Ιστόν, μάλλον θα πρέπει να πεταχτούν όξω τα όμματασ Αλέκομ...(στο ψάξιμο των επεισοδίων) ποιοί είναι οι "όλοι" ; τί θα πει "εδώ" ;
soturin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 [swf=a]http://www.weebls-stuff.com/flash/352_pork3b.swf[/swf] Ξέρουμε τρόπο να πάρουμε swf και να απομονώσουμε τον ήχο; Είναι απαραίτητο ringtone τούτο Ε που πήγαν όλοι ?είναι κανείς εδώ? μάθε μπαλίτσα
ferongr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ξέρουμε τρόπο να πάρουμε swf και να απομονώσουμε τον ήχο; Είναι απαραίτητο ringtone τούτο Ηχογραφησε το με το Audacity (η το ανοιστοιχο προγραμμα που περιεχει η σουιτα Nero σε περιπτωση που τη χρησιμοποιεις), καντο export σε mp3 και εισαι ετοιμος. ΕΔΙΤ: Στο κανω εγω, σε μισο λεπτο RS link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.