Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Είναι επιρρεπής όμως, δεν θα αντεξει πολύ. Του δίνω 6-7 ώρες ακόμα.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Έλα μωρέ, πείτε και καμιά καλή κουβέντα για τον alexzzz. Δεν κοστίζει. Γιορτές είναι. Υποσχέθηκε ότι το νέο έτος, θα κόψει την μα...ια. Και να πεις ότι τον κοίταξα κατάματα με τα γουρλωμένα μου, έτοιμα να κλάψουν ματάκια;;; Τίποτα δεν έκανα... από μόνος του έγινε τόσο καλός!
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Έλα μωρέ, πείτε και καμιά καλή κουβέντα για τον alexzzz. Δεν κοστίζει. Γιορτές είναι. [...] Στο spoiler μου Χύμα τελείως δε μπορώ είναι αντιδεοντολογικό.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Και σε spoiler αντιδεοντολογικό είναι αλλά κάνουμε πως δεν το είδαμε.
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Στο spoiler μου Χύμα τελείως δε μπορώ είναι αντιδεοντολογικό. χαχαχαχαχχχαχ. Τώρα το είδα. Είναι επιρρεπής όμως, δεν θα αντεξει πολύ. Του δίνω 6-7 ώρες ακόμα. Εγώ πάλι μέχρι το επόμενο post του. Και να πεις ότι τον κοίταξα κατάματα με τα γουρλωμένα μου, έτοιμα να κλάψουν ματάκια;;; Τίποτα δεν έκανα... από μόνος του έγινε τόσο καλός! Τώρα γίναμε μια ωραία παρέα. Ο καλός, ο κακός, και πρέπει να βρούμε και έναν άσχημο.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ο πρώτος που θα πει καλή κουβέντα για μένα θα κρεμαστή στην κεντρική σελίδα
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ο πρώτος που θα πει καλή κουβέντα για μένα θα κρεμαστή στην κεντρική σελίδα Όπως λέμε οι κρεμαστή κήποι της Βαβυλώνας;
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τώρα γίναμε μια ωραία παρέα. Ο καλός, ο κακός, και πρέπει να βρούμε και έναν άσχημο. Θα σου έγραφα τώρα την λίστα των υποψήφιων άσχημων αλλά στις 5 σχολάω... δεν προλαβαίνω -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 12 : 23 : 17----- Όπως λέμε οι κρεμαστή κήποι της Βαβυλώνας; τώρα έγινες κακός... τώρα δα
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Θα σου έγραφα τώρα την λίστα των υποψήφιων άσχημων αλλά στις 5 σχολάω... δεν προλαβαίνω τώρα έγινες κακός... τώρα δα Τουλάχιστον γλίτωσα απ το group των άσχημων. Επίσης δεν είδες τις θερμές (σαν τον πυρετό σου) ευχές μου για ταχεία ανάρρωση αλλά τουλάχιστον απάντησες από σπόντα στο αν δουλεύεις.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Επίσης δεν είδες τις θερμές (σαν τον πυρετό σου) ευχές μου για ταχεία ανάρρωση αλλά τουλάχιστον απάντησες από σπόντα στο αν δουλεύεις. Ναι δεν το είδα... δουλείαν βρίσκομαι, δουλείαν κε κάνω όμως... στα ποτά βρίσκομαι. έχω πιει ένα τσάι Multivitamin, ένα lemontree, ένα άλλο πορτοκαλί... έναν νες και τώρα μια αναβράζουσα depo-ίνη...
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μην τ ανακατεύεις ρε συ, θα σε πειράξουν. Ζήλεψα, πα να πάρω καφέ.
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καταζητείται ο πούστης που μου είπε πρώτος "υγεία" για το 2009... (έχω υποψίες ότι είναι ο washy)Ναι... έχω πυρετό. αποδείξεις.όχι λόγια. και επιβεβαίωση
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μην τ ανακατεύεις ρε συ, θα σε πειράξουν.Ζήλεψα, πα να πάρω καφέ. Έμειναν καμιά 5-6 γεύσεις τσαγιού που δεν δοκίμασα. Μου έφερε ο κολλητός δοκιμαστικά γιατί θα τα κάνουν εισαγωγή τώρα. Διατριβή έχω κάνει, όχι αστεία! αποδείξεις.όχι λόγια. και επιβεβαίωση Να βάλω και εγώ screenshot από το pm σου που το παραδέχεσαι; να λάμψει (ή λάμψη... με τον άλλον να κοιτάει τα ορθογραφικά αγχώθηκα) η αλήθεια --- Για site επαγγελματικό οδηγό, τι σκέφτεστε για λογότυπο;;; Εγώ σκέφτηκα έναν φάκελο, κάτι σε τηλ... ρίξτε καμιά ιδέα... έχετε ζωηρή φαντασία εσείς.
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Να βάλω και εγώ screenshot από το pm σου που το παραδέχεσαι; να λάμψει (ή λάμψη... με τον άλλον να κοιτάει τα ορθογραφικά αγχώθηκα) η αλήθεια --- Για site επαγγελματικό οδηγό, τι σκέφτεστε για λογότυπο;;; Εγώ σκέφτηκα έναν φάκελο, κάτι σε τηλ... ρίξτε καμιά ιδέα... έχετε ζωηρή φαντασία εσείς. ...άλλη μια απόδειξη αυτών που έλεγα πριν...χτύπημα κάτω από την μέση...άνανδρε... --- πώς σου φαίνεται αυτό για επαγγελματικό οδηγό ; -ει = ρήμα -η = ουσιαστικό Μην αγχώνεσαι εύκολα...
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 πώς σου φαίνεται αυτό για επαγγελματικό οδηγό ; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.