soturin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 κέντρο είμαι, μη ξεχαστείς και φτάσεις νεάπολη
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα ξυπνήσαμε χαράματα... Θα ζητησω πορταλ από τα καταλληλα ατομα και θα ερθω... Εκτος αν εχεις καποιον διπλα σου να με κανετε summon. soturin ή κάνε τον chrisxxx "summon unholy elemental", ή θα τον κάνω εγώ "άι ξεκουμπίδια από την Σαλόνικα τετραγωνοπαντελονάκι elemental". Και θα 'ναι από druid.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 τι γλώσσα μιλάτε ρε στόκοι εδώ και 5-6 ποστ;;;
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 soturin ή κάνε τον chrisxxx "summon unholy elemental", ή θα τον κάνω εγώ "άι ξεκουμπίδια από την Σαλόνικα τετραγωνοπαντελονάκι elemental". Και θα 'ναι από druid. Παίζεις Pen 'n' Paper RPG;
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 τι γλώσσα μιλάτε ρε στόκοι εδώ και 5-6 ποστ;;; Ελληνικά, αλλά το lsd από ότι φαίνεται σε χαλάει άσχημα:ρ
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 τι γλώσσα μιλάτε ρε στόκοι εδώ και 5-6 ποστ;;; Ε όχι και στόκοι. Τζάμπα τόσα καλά λόγια που σου είπα σήμερα. Και σου έκανα και χριστουγεννιάτικο δώρο. Αρχαία ΑρΠιΤζίδικα μιλάμε. Παίζεις Pen 'n' Paper RPG; Έπαιζα μέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά ψάχνω ευκαιρία.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ε όχι και στόκοι. Με συνεπήρε η ένταση της στιγμής... αλλά έχω και εγώ τα δίκια μου, δεν νομίζεις;
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Έπαιζα μέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά ψάχνω ευκαιρία. Φαντάζομαι σεξ αντ...Ζητείται ζευγάρι για ανταλλαγή συζύγων, αν δεν κάτσει η φάση παίζουμε και κανένα ad&d
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 [...]Έπαιζα μέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά ψάχνω ευκαιρία. ΟΚ. Πού και πότε; DM έχουμε; DnD έτσι; Φαντάζομαι σεξ αντ...Ζητείται ζευγάρι για ανταλλαγή συζύγων, αν δεν κάτσει η φάση παίζουμε και κανένα ad&d Καλά όχι κι ADnD
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν κανει τετοια ο Ακιλις ρε... Ζητουνται 2 γυναικες για rpg και οτι προκυψει... Ερχομαι ερχομαι...
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ωπ soturin δε σε γνώρισα. Με γεια το avatar. Αν και μετά την χθεσινή υπενθύμιση του liopyrου περίμενα τίποτα άλλο
soturin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ωπ soturin δε σε γνώρισα. Με γεια το avatar. Αν και μετά την χθεσινή υπενθύμιση του liopyrου περίμενα τίποτα άλλο thanks, είπα να πάω κόντρα στη διοίκηση
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Όλοι οι από πάνω είστε μεγάλες κουφάλες. antonl είσαι Σαλόνικα; chrisxxx καλό ταξίδι, δεν θα μας λείψεις καθόλου. status και για καμιά ώριμη 40άρα δεν θα έλεγα όχι. Ξέρεις εσύ. Πάρτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.