antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Είναι βέβαιο πως Σάββατο κάνει delivery το eshop; Δε θυμάμαι αν και το πιθανότερο είναι να κάνει, μιας και το ίδιο κάνει και το Πλαίσιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Νομιζω οτι κανει, εχω δει ουκ ολιγες φορες ημιφορτηγακια του σαββατιατικο. btw μολις ειδα διαφημιση του στη τουβου, ελεος
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Οι διαφημίσεις το φάγανε. Αντί να πάρει κανα τεχνικό παραπάνω, να κάνει κανα σεμινάριο στο προσωπικό.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Άκουσα ότι από αύριο ισχύει το κανονικό ωράριο καταστημάτων. Βέβαια αυτό δε με βοηθάει και πολύ μιας και δεν ξέρω πιο είναι αυτό πΟιό να σε διορθώσει και 'σενα κανένας, ορθογραφικότατε... ...τελικά είχες δίκιο...δε σε πολυ-υποστηρίζω...
Garnele Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του DVD από το Windows Media Player, επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα με την προστασία ψηφιακής αντιγραφής ανάμεσα στην μονάδα δίσκου DVD, τον αποκωδικοποιητή και την κάρτα γραφικών. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι στο διάολο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μελισσούλη είμαι τραγικός. Δεν πιστεύω πως έκανα τέτοιο λάθος! garnele ιδέα δεν έχω για τι μιλάει (ή μάλλον τι του φταίει) αλλά αν θες δοκίμασε το Media Player Classic 6.4.9.0 για να δούμε αν είναι κάποιο ζόρι που τραβάει ο WMP. Εναλλακτικά κάνε αυτό που σου λέει. Ενημέρωση των drivers της κάρτας γραφικών σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Aυθεντικο δισκακι εχεις βαλει ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 garnele είτε η κάρτα γραφικών σου είτε η οθόνη σου δεν υποστηρίζουν HDCP...μάλλον αυτό φταίει
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά έχω μια απορία. Είχα αγοράσει πριν 9 μήνες ένα λάπτοπ της HP απο Multirama () και υποτίθεται πως πλήρωσα και για αυθεντικά Windows Vista. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δώσαν δισκάκι και μου'παν πως ότι χρειάζεται είναι μέσα σ'ένα partition στον σκληρό και πως πρέπει να το γράψω σ'ένα dvd. ΟΚ,μπορεί να μην ασχολήθηκα όταν το πήρα,άλλα το κάνω τώρα. Πήγα να γράψω το περιεχόμενο του partition σε ένα dvd και προς έκπληξή μου το μόνο που βρίσκω για εγγραφή είναι ένα αγνώστου τύπου αρχείο μεγέθους 186kb.Το partition είναι 6.50gb απ'τα οποία τα 3 περίπου είναι δεσμευμένα. Κοίταξα και για κρυφούς φακέλους/αρχεία άλλα τίποτα. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Έναν περιγραφικό τίτλο για το παραπάνω κειμενάκι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΩΣΤΕ ΜΕ εναλλακτικα: SOS! OMG! ή ακομα και.. ΣΒΗΝΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ Αξιοποιηση backup partition σε λαπτοπ
Garnele Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 antonl, με το κλασικ παίζει κανονικά απ' ό,τι φαίνεται. Με power dvd και windows media, no. Και το δισκάκι πράγματι είναι αυθεντικό.. Επίσης το λάπτοπ είναι ένα καημένο της toshiba με celeron που έχω από το πρώτο έτος, οπότε το να βρεθούν ενημερώσεις για drivers είναι μάλλον απίθανο, όχι;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αφου παιζει με Media Player Classic κανε τα στραβα ματια και σταυρωσε δαχτυλακια χιχιχι!
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 antonl, με το κλασικ παίζει κανονικά απ' ό,τι φαίνεται. Με power dvd και windows media, no.Και το δισκάκι πράγματι είναι αυθεντικό.. Επίσης το λάπτοπ είναι ένα καημένο της toshiba με celeron που έχω από το πρώτο έτος, οπότε το να βρεθούν ενημερώσεις για drivers είναι μάλλον απίθανο, όχι; Αν γνωρίζεις ποιο laptop είναι μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο site της toshiba ή του κατασκευαστή της κάρτας γραφικών μπας και γίνει τίποτα. Εφόσον ισχύει αυτό που πε ο ThReSh περί HDCP, δεν ξέρω γιατί, αλλά χλωμό το βλέπω να παίξει. Αν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα πρώτη φορά, προσωπικά θα προτιμούσα να συμβιβαστώ με τον MPC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.