Toufas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 αχ αν δεν ησουν κορασιδα δεν θα σε βοηθαγε κανεις!
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 αχ αν δεν ησουν κορασιδα δεν θα σε βοηθαγε κανεις! Γενικεύεις και μ αδικείς
Forum's King Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Έλα Garnele πετάξου μία από εδώ αν είσαι κοντά και το βλέπουμε σε μένα. Έχω και λίνουξ χί χίιι ...
Toufas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 φορουμ σ κινγκ απολυεσαι. εγω ειμαι ο βασιλιας και επισημα.
ferongr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Έλα Garnele πετάξου μία από εδώ αν είσαι κοντά και το βλέπουμε σε μένα. Έχω και λίνουξ χί χίιι ... Take your fail elsewere.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 @ papous_soulis : πρέπει κάπου στα προγράμματα να έχει κάποιο της HP που το χρησιμοποιείς για να φτιάξεις backup dvd(s). Έσο έτοιμος, γιατί μπορεί να σου ζητήσει κάποιΑ... @ garnele : δεν ξέρω αν αυτό που λέει ο ThReSh έχει βάση (σε συνδυασμό με τα !$!$!%^$!& μηνύματα της MS), όσον αφορά την "ανεπάρκεια" της κάρτας γραφικών, αλλά από τη στιγμή που ο MPC σου το παίζει, ενώ ο WMP και η άλλη πατάτα το PowerDVD σφυρίζουν κλέφτικα, εγώ βλέπω θέμα decoder... Oπότε φτύσε τα και 'συ, και διάλεξε κάποιον με τους embeded decoders : ΜPC, Gom Player, Vlc Media Player, KMPlayer. Για 'μένα ο KMPlayer είναι η μεγάλη αγάπη, αλλά θα σου πρότεινα τον Vlc .
soturin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 o forum's king πήρε δρόμο, έχουμε debian να σουλουπώσουμε toufas, my respects, u pwned all
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 gom player για την πόλη και vlc στο χωράφι
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Godbless the hackers around the world, greek iphone keyboard ftw
Toufas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ο τουφας βαριεται να βαλει τονους irl και δεν βαζει ουτε εδω. απο μενα οτι βλεπεται με τονους ειναι απο αυτοματη μεταφραση. αρα δεν ειναι 2ο account μου! I shopped the sheriff, But I did not shoop the deputy.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Είναι όμως το alter ego σου. Εκπεμπετε και οι 2 σε αλλη συχνότητα, μαζί και ο ferongr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Eλα ρε το παιδακι το αποπηρατε
ferongr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Είναι όμως το alter ego σου. Εκπεμπετε και οι 2 σε αλλη συχνότητα, μαζί και ο ferongr Εχει να πεσει σπαμ στο ινμποξ σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.