antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Με άρεζε αυτό Οχι ελληνικα ηταν πριν τα βιασω Σχωρεστε με και για το οφτοπικ, αλλα περιμενω πως και πως να δω τι θα αλλαξει.. Κατ' αρχάς ο τίτλος σου, σε Banned.
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν ηταν δυο δεν ηταν τρεις, ητανε δεκα χαρακτηρς
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Με άρεζε αυτό Oυστ εσυ! [washcloud mode]stadiala[/washcloud mode]
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εχει να πεσει σπαμ στο ινμποξ σου... Δεν τα κοιτα ετσι κι αλλιως...
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ΑΥΤΗ είναι γυναίκα ρε γμτ :s Θεά έχει και τρελό χιούμορ..
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Godbless the hackers around the world, greek iphone keyboard ftw υπάρχουν και έγχρωμες τιβι... καλά... τι κάνεις τόσο καιρό; Εμενα μ αρέσει αυτή Και από κοντά είναι ακόμα ομορφότερη Τζεϊσον...
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 υπάρχουν και έγχρωμες τιβι...καλά... τι κάνεις τόσο καιρό; Δεν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο.. Διάβαζα τόσο καιρό για unlocks, jailbreaks, firmware ipsw, modem band, ssh, diskaid και έλεγα αυτά είναι του πράγματα, μακριά απο μας
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο.. Διάβαζα τόσο καιρό για unlocks, jailbreaks, firmware ipsw, modem band, ssh, diskaid και έλεγα αυτά είναι του πράγματα, μακριά απο μας εν το μεταξύ εγώ τρελάθηκα να το βάλω και τελικά το χρησιμοποιώ μόνο για της επαφές. και μήνυμα greeklish γράφω.
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εν το μεταξύ εγώ τρελάθηκα να το βάλω και τελικά το χρησιμοποιώ μόνο για της επαφές. και μήνυμα greeklish γράφω. Εγώ έχω ξεσκιστεί από τις τρεις να φτιάχνω video ringtones ότι ναναι Ανέβασα ένα στο youtube
Garnele Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 antonl η τοσίμπα δίνει τους εξής ντράηβερσ για το συγκεκριμένο λαπτοπ, αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να επανεγκαταστήσω κάποιον... γουοσυ, είχα το vlc και το απεγκατέστησα γιατί κολλούσε στα ντιβεξ, αντίστοιχα και το gom χθες μου έβγαζε fail σε κανονικό ντιβιντι. Φαντάζομαι πλέον ότι είναι καθαρά θέμα ντράηβερ, γιατί ακόμη και με το κλάσικ που κατάφερε εν τέλει να παίξει, έπαιζε για μερικά λεπτά και μετά ψιλοκολλούσε σαν να ήταν γρατζουνισμένο το δισκάκι (δεν ήταν). Και όλα αυτά μετά από φορμάτ, άρα και συνολική επανεγκατάσταση των drivers, κατεβασμένους από το παραπάνω σάητ. Την καλημέρα μου σε όλους =) Τούφα, διαφωνώ, απλά είμαι πολύ συμπαθητικιά και ο κόσμος με συμπαθεί και είναι και το κλίμα των ημερών συμπαθητικό οπότε βοηθιόμαστε όλοι αναμεταξύ μας.
thanocaster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 antonl η τοσίμπα δίνει τους εξής ντράηβερσ για το συγκεκριμένο λαπτοπ, αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να επανεγκαταστήσω κάποιον...γουοσυ, είχα το vlc και το απεγκατέστησα γιατί κολλούσε στα ντιβεξ, αντίστοιχα και το gom χθες μου έβγαζε fail σε κανονικό ντιβιντι. Φαντάζομαι πλέον ότι είναι καθαρά θέμα ντράηβερ, γιατί ακόμη και με το κλάσικ που κατάφερε εν τέλει να παίξει, έπαιζε για μερικά λεπτά και μετά ψιλοκολλούσε σαν να ήταν γρατζουνισμένο το δισκάκι (δεν ήταν). Και όλα αυτά μετά από φορμάτ, άρα και συνολική επανεγκατάσταση των drivers, κατεβασμένους από το παραπάνω σάητ. Την καλημέρα μου σε όλους =) Τούφα, διαφωνώ, απλά είμαι πολύ συμπαθητικιά και ο κόσμος με συμπαθεί και είναι και το κλίμα των ημερών συμπαθητικό οπότε βοηθιόμαστε όλοι αναμεταξύ μας. Το hardware πρόβλημα το έχεις αποκλείσει έτσι;
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τους το είπα... μην με κατεβάζετε Σάββατο, μετά την πρωτοχρονιά και άρρωστο στην δουλειά... δεν με άκουσαν... Τώρα;;; Τώρα την πλήρωσε το fax... το πάτησα ένα μπουκέτο και το έσπασα... τα'λεγα... να πεις δεν τα'λεγα;;;
nekisia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τους το είπα... μην με κατεβάζετε Σάββατο, μετά την πρωτοχρονιά και άρρωστο στην δουλειά... δεν με άκουσαν... Τώρα;;; Τώρα την πλήρωσε το fax... το πάτησα ένα μπουκέτο και το έσπασα... τα'λεγα... να πεις δεν τα'λεγα;;; αν εισαι δημοσιος,παλι εσυ θα το πληρωσεις αν εισαι ιδιωτικος...την γλυτωσες καπως αν ηταν δικο σου,τι θα κανες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.