Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχημη... άσχημη ώρα για ηθικολογίες διάλεξες... άσχημη...

αν ήταν δικό μου θα το είχα κάνει αυτό προ πολλού... και τόσο που άντεξε θαύμα είναι...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ τους το είπα... μην με κατεβάζετε Σάββατο, μετά την πρωτοχρονιά και άρρωστο στην δουλειά... δεν με άκουσαν...

Τώρα;;; Τώρα την πλήρωσε το fax... το πάτησα ένα μπουκέτο και το έσπασα... τα'λεγα... να πεις δεν τα'λεγα;;;

fax_machine_pink.gif

το καινουριο fax:whistle:

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από ferongr

Εχει να πεσει σπαμ στο ινμποξ σου...

Δεν τα κοιτα ετσι κι αλλιως...:o

...αλήθεια λέει feron...!$@^#$!@$#&!@#^@^# :mad:

pregrammy.jpg

ΑΥΤΗ είναι γυναίκα ρε γμτ :s Θεά έχει και τρελό χιούμορ..

(το αφήνω με ίματζ κόουντ,,,,γιατί αξίζει icon_razz.gif ) ...δε μας λες και πoιά είναι ρε φρηκ, μπας και βρούμε κανένα τηλ. της από πουθενά ; :P

antonl η τοσίμπα δίνει τους εξής ντράηβερσ για το συγκεκριμένο λαπτοπ, αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να επανεγκαταστήσω κάποιον...

γουοσυ, είχα το vlc και το απεγκατέστησα γιατί κολλούσε στα ντιβεξ, αντίστοιχα και το gom χθες μου έβγαζε fail σε κανονικό ντιβιντι.

Φαντάζομαι πλέον ότι είναι καθαρά θέμα ντράηβερ, γιατί ακόμη και με το κλάσικ που κατάφερε εν τέλει να παίξει, έπαιζε για μερικά λεπτά και μετά ψιλοκολλούσε σαν να ήταν γρατζουνισμένο το δισκάκι (δεν ήταν). Και όλα αυτά μετά από φορμάτ, άρα και συνολική επανεγκατάσταση των drivers, κατεβασμένους από το παραπάνω σάητ.

Την καλημέρα μου σε όλους =)

Τούφα, διαφωνώ, απλά είμαι πολύ συμπαθητικιά και ο κόσμος με συμπαθεί και είναι και το κλίμα των ημερών συμπαθητικό οπότε βοηθιόμαστε όλοι αναμεταξύ μας.

εφ' όσον μετά από λίγο κόλαγε και ο MPC, αποσύρω τη δήλωσή μου περί προβλημάτων codecs, και προσκυνώ ThReSh (περί HDCP ντεν έκο ιντέα, αλλά μια και αρχικά είχες πει ότι με MPC έπαιζε, τότε αλλού έπρεπε να ήταν το ζόρι...)

Aυτό όμως που είπες με τον vlc για "divx",,,ισχύει ΚΑΙ META τo φορμάτ ; !

Αν ναι, κάτι (ακόμη) σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Τoshiba...

• Super Moderators
Δημοσ.
antonl η τοσίμπα δίνει τους εξής ντράηβερσ για το συγκεκριμένο λαπτοπ, αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να επανεγκαταστήσω κάποιον...

γουοσυ, είχα το vlc και το απεγκατέστησα γιατί κολλούσε στα ντιβεξ, αντίστοιχα και το gom χθες μου έβγαζε fail σε κανονικό ντιβιντι.

Φαντάζομαι πλέον ότι είναι καθαρά θέμα ντράηβερ, γιατί ακόμη και με το κλάσικ που κατάφερε εν τέλει να παίξει, έπαιζε για μερικά λεπτά και μετά ψιλοκολλούσε σαν να ήταν γρατζουνισμένο το δισκάκι (δεν ήταν). Και όλα αυτά μετά από φορμάτ, άρα και συνολική επανεγκατάσταση των drivers, κατεβασμένους από το παραπάνω σάητ.

engreek overdose...

δε μας λες και πιο'α είναι ρε φρηκ, μπας και βρούμε κανένα τηλ. της από πουθενά ; :P

το λέει πάνω αριστερά στην photo...Olivia Munn(.org)...ναι αυτό είναι το επώνυμο της...LOL

http://en.wikipedia.org/wiki/Olivia_Munn

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μια απορία.

Είχα αγοράσει πριν 9 μήνες ένα λάπτοπ της HP απο Multirama (:-() και υποτίθεται πως πλήρωσα και για αυθεντικά Windows Vista.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δώσαν δισκάκι και μου'παν πως ότι χρειάζεται είναι μέσα σ'ένα partition στον σκληρό και πως πρέπει να το γράψω σ'ένα dvd.

ΟΚ,μπορεί να μην ασχολήθηκα όταν το πήρα,άλλα το κάνω τώρα. :o

Πήγα να γράψω το περιεχόμενο του partition σε ένα dvd και προς έκπληξή μου το μόνο που βρίσκω για εγγραφή είναι ένα αγνώστου τύπου αρχείο μεγέθους 186kb.Το partition είναι 6.50gb απ'τα οποία τα 3 περίπου είναι δεσμευμένα.

Κοίταξα και για κρυφούς φακέλους/αρχεία άλλα τίποτα.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Έναν περιγραφικό τίτλο για το παραπάνω κειμενάκι? :P

Αν και σου απάντησαν ο george και ο wash, ρίξε μια ματιά εδώ, για το partition.

Το πρόγραμμα όπως σου είπαν: start->progs->hp.....

Α και να μην ξεχάσω, καλημέρα σ' όλους. :-)

Δημοσ.

Να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει :P

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 01 : 16 : 06-----

Little shits. Ποστάραμε 3 άτομα ταυτόχρονα-ταυτόχρονα.. το 2009 μπαίνει...

Δημοσ.
Να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει :P

χα χα χα!!! δες η ρουφιάνα η τύχη πως τα έφερε... :lol:

να γράφεις "να ένας που με καταλαβαίνει" σε ποστ που δεν πρέπει..

άντε καλο 09

Δημοσ.

Επίσης ποιός είναι ο μπλούμ καραμολέγκος; (jason mode).

Ποδαρικό.

Damn. Πόντιος got me στη στροφή.

Πήρα επιτέλους 40ρα full hd κτλ κτλ και το 360 δεν νομίζω να έχει κλείσει καθόλου εδώ και 2 μέρες.

Δημοσ.
Επίσης ποιός είναι ο μπλούμ καραμολέγκος; (jason mode).

Ποδαρικό.

και το ποδαρικό έχασες... Ορλάντο Μπλούμ... ο δικός μας Καραμολέγκολας από τον άρχοντα

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 01 : 22 : 19-----

και screenshot...

picture.php?albumid=39&pictureid=165

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 01 : 24 : 51-----

Την έβαλα και στο album του προφίλ μου... ας εκμεταλλευτούμε αυτά που μας προσφέρει το φόρουμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...