Achilles Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 no mercy λέμε Εσύ θα μου το πληρώσεις. Μόλις έγινες υποψήφιος στόχος. Αν και έχουν σειρά άλλοι. Τώρα εγώ κακός να μην γίνω... αλλά χρειάστηκε να χιονίσει για να με καλέσεις για ΚΑΦΕ;;; Είπαμε: εγώ ο καλός, εσύ ο κακός και ψάχνουμε και τον άσχημο.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Τώρα εγώ κακός να μην γίνω... αλλά χρειάστηκε να χιονίσει για να με καλέσεις για ΚΑΦΕ;;; δε χρειάζεται να γίνεις κακός...αρκώ εγώ που ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ... Εσύ θα μου πληρώσεις. Μόλις έγινες υποψήφιος στόχος. Αν και έχουν σειρά άλλοι. ...δουλεύουν και μαζί αυτοί...μ' ένα σμπάρο 2 τρυγόνια... Είπαμε: εγώ ο καλός, εσύ ο κακός και ψάχνουμε και τον άσχημο. ...δεν γίνεται να βάλετε κι έναν όμορφο στη λίστα να 'ρθω ; Καλή παρέα κάνετε...
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Είπαμε: εγώ ο καλός, εσύ ο κακός και ψάχνουμε και τον άσχημο. αποστολή για το σουκου... να βρούμε τον άσχημο. -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 03 : 44 : 35----- δε χρειάζεται να γίνεις κακός...αρκώ εγώ που ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ... ...δεν γίνεται να βάλετε κι έναν όμορφο στη λίστα να 'ρθω ; Καλή παρέα κάνετε... Και επιμένω ρε... το χιόνι είναι μαλακία...
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 τεμέτερε, έκανες τίποτε με τον Κοντογιαννίδη ;
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Είδα 2 επεισόδια και το παράτησα για τώρα... σιγά- σιγά βρήκες τίποτα;
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 όχι...το άφησα στο 17 που σου έλεγα..είπα μήπως το έλεγξες από 'κει και πέρα...
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μουν ρε, φορ πρεζιντεντ Worst picture ever στην wikipedia Και worst video ever Αλλά εμένα ακόμα μου αρέσει ;-)
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μουν ρε, φορ πρεζιντεντ Worst picture ever στην wikipedia Και worst video ever Αλλά εμένα ακόμα μου αρέσει ;-) τι ειναι αυτο το παρτσακλο;;;;
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ το χρέος μου το έκανα... όσοι πιστοί προσέλθετε. http://www.insomnia.gr/forum/group.php?groupid=10 3 το λιγότερο πιστεύω να είμαστε
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Nταξ καλή είναι αλλά όχι και για funclub. Και αφού ακόμα σας αρέσει (δικιά μου ρε λέμε) πάρτε και αυτό για αποζημίωση.
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ειπαμε ρε ειναι παρτσακλο η τυπισα οτι και να λες δεν μας πειθεις
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγώ το χρέος μου το έκανα... όσοι πιστοί προσέλθετε.http://www.insomnia.gr/forum/group.php?groupid=10 3 το λιγότερο πιστεύω να είμαστε Εμένα δυστυχώς μ αποτρέπει η περιγραφή του group :/ Παρακαλείστε να είστε σοβαροί... Ο μελισσούλης δεν είναι online ε;
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 θα έγραφα παραπάνω αλλά κατεβάζω κάτι τώρα και σούρνεται το σύμπαν... πιο μετά... θα έχουμε φωτό και κεράσματα
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ειπαμε ρε ειναι παρτσακλο η τυπισα οτι και να λες δεν μας πειθεις αν δεν είσαι άντρας δεν έχεις δικαίωμα ψήφου kthxb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.