evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 αν δεν είσαι άντρας δεν έχεις δικαίωμα ψήφου kthxb και που ξερεις οτι ειμαι γυναικα και οχι τραβελι η απλα λεσβια:lol::lol: υγ ποιος θα βαλει ενα ωραιο μπερεδακι στην αρκουδιτσα μου οχι χριστουγενιατηκο
Achilles Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ειπαμε ρε ειναι παρτσακλο η τυπισα οτι και να λες δεν μας πειθεις Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Όσα δεν φτάνει η αλεπού... οχι μονο τα φτανει η αλεπου αλλα τα βαζει και κατω και τα παταει
soturin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 υγ ποιος θα βαλει ενα ωραιο μπερεδακι στην αρκουδιτσα μου οχι χριστουγενιατηκο εσύ, άντε να ελευθερωνόμαστε λογισμικώς σιγά σιγά
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εσύ, άντε να ελευθερωνόμαστε λογισμικώς σιγά σιγά ελααααααααααααααααααα πλιζζζζζζζζζζζζζζζζ:cry::cry:
Achilles Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 οχι μονο τα φτανει η αλεπου αλλα τα βαζει και κατω και τα παταει Ε ναι, άμα έχεις αρκουδοπατούνες...
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Olivia > Veronica Soturin ftw, respect κ.τ.λ. :-)
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ε ναι, άμα έχεις αρκουδοπατούνες... μπορεις απλα να κανεις μια αναζητηση στο θρεντ με τις φωτος απλα
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Γαμώ το dload μου... θα απαντούσα σε πολύ κόσμο... Ακίλις... join the club... washy... μερ είσαι μον τιν πίστης...
Achilles Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 μπορεις απλα να κανεις μια αναζητηση στο θρεντ με τις φωτος απλα Έχω κάνει... Μην παινεύεσαι μόνη σου , άσε να σε παινέψει κάποιος άλλος.
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Έχω κάνει...Μην παινεύεσαι μόνη σου , άσε να σε παινέψει κάποιος άλλος. δεν παινευομαι απλα δηλωνω οτι δεν εχω αρκουδοπατουσες.... και το οτι χορευω καλυτερα απο αυτη ειναι γεγονος αν και δεν μπορω να σας το δειξω
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Βαλε ενα λιμιτερ ρε παιδι. cd κατεβάζω για να το γράψω και να πάω για καφέ... δεν προλαβαίνω σε λέω.
Achilles Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν παινευομαι απλα δηλωνω οτι δεν εχω αρκουδοπατουσες.... και το οτι χορευω καλυτερα απο αυτη ειναι γεγονος αν και δεν μπορω να σας το δειξω Επιτέλους τσίμπησες. Video στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.