Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 toufa..με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται? είναι Chef
little loulou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 chef? ειπα κι εγω...ειπα μηπως ηταν ο roleplayer :-P
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 rofl δεν μπορωωωω :lol::lol::lol::cry::shock::shock: :confused::lol::lol::-D:-D:-D:lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Έχω λιώσει. ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 O RoleplayerM είναι πραγματικά τερας εξυπνάδας...
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλά ντε, τελευταίο video! Η γυναίκα βγάζει τρελό γέλιο αν παρακολουθείτε την εκπομπή της θα καταλάβετε
angmar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω ιδέα από μπίνγκο αλλά μάλλον καλά έκανα και τσέκαρα όσα ισχύουν ε; :Ρ
soturin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 "i rise as a zombie and start raping you hard" LOL! βαριέμαι να κάνω image edit αλλά i'm on the red zone. πάντως έχει κενά. Το gay εάν είναι παράγοντας loser έρχεται σε αντιπαράθεση με τα δύο αριστερά του και δεν υπάρχει το "i have 4chan bookmarked" κι όσο δεν τσεκάρεις το "you dislike who you are" loser δεν είσαι κατα τα μεσάνυχτα δεν έπεσε το site? o thresh δνε πρασίνισε άρα αλλαγές δεν γίναν... (??)
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Η γυναίκα βγάζει τρελό γέλιο αν παρακολουθείτε την εκπομπή της θα καταλάβετε Καλημέρες... podcast κατεβάζω με την εκπομπή της... όντως έχει πολύ γέλιο
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αλάνια αυτό που έκανε ο Freakster πιο πάνω με το βιντεάκι πως το κάνω? Να μην βάλω δηλάδή το λινκ αλλα το ίδιο το βίντεο.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 toufas... για μένα το έβαλες αυτό; δεν είναι και τόσο άσχημα τα ποστ μου ρε... sellers βάζεις [ YT][/ YT] (Χωρίς το κενό ανάμεσα στο τσιγκελάκι και το ΥΤ) και τον αριθμό του βίντεο του youtube
Toufas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 οχι βρε, σκεφτομουν να το βαλω χτες το βραδυ στην μικρη λουλου με αυτα που λεγε μιας και το χερι στην φωτο ειναι γυναικειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.