Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ξερει κανεις ποια ειναι η ελληνικη λεξη για το Safflower;
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 @ P_B : http://translate.google.com/translate_t# = Aτρακτυλίς σε πόσα sections του forum έχει μπει το feature να μην δέχεται λατινικούς χαρακτήρες εκτός από το PC Games?έλεος ούτε αγγλικές λέξεις δεν μπορούμε να γράψουμε!!!σε 3 διαφορετικά topics στο section των PC Games πήγα να postάρω αγγλική λέξη μέσα στην πρόταση (πχ την λέξη topic) και μου πέταγε μήνυμα το forum ότι δεν δέχεται greeklish με αποτέλεσμα να μην μπορώ να postάρω ...κάτι ήξερε ο mihalakis μου φαίνεται...
Toufas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μικρη λουλου ειναι επειδη σε αγαπαω. τα κανω για να τραβηξω την προσοχη σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ...κάτι ήξερε ο mihalakis μου φαίνεται... Posting messages using greeklish characters on this forums is forbidden! oh FFS!!!!!!!!!
teo64x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 σε 3 διαφορετικά topics στο section των PC Games πήγα να postάρω αγγλική λέξη μέσα στην πρόταση (πχ την λέξη topic) και μου πέταγε μήνυμα το forum ότι δεν δέχεται greeklish με αποτέλεσμα να μην μπορώ να postάρω Μπορείς να μιλάς κάπως έτσι. Όποιος είναι για Κρύση πολλαπλών παικτών ή για Πλασματικό Πρωτάθλημα, να μου στείλει ένα μήνυμα στο ΧΦωτιά. Έχω βρει έναν φοβερό εξυπηρετητή παιχνιδιών με πολύ καλό χρόνο ανταπόκρισης.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να μιλάς κάπως έτσι. Όποιος είναι για Κρύση πολλαπλών παικτών ή για Πλασματικό Πρωτάθλημα, να μου στείλει ένα μήνυμα στο ΧΦωτιά. Έχω βρει έναν φοβερό εξυπηρετητή παιχνιδιών με πολύ καλό χρόνο ανταπόκρισης. Just WTF
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καναπές, κάτι υπόλοιπα από house md, καφές, μπισκότα κανέλας και τώρα μπάλα... ... οι απλές χαρές κάνουν την ζωή ωραία τελικά.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 new avatar ζήτησα βοήθεια από την μελισσούλα γιατί έπεσε πόλεμος στο προφίλ μου
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 So... Πάει και το 360.... Παρεδόθη στον νέο κάτοχο..
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Κατι μας είπες τώρα Πήγαινε στο ΟΜΜ για καφέ και μετά για σουβλάκια στο Μποεμ
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εχω σοβαρο προβλημα παιδια..βαριεμαι που να δούλευες και σε νετάδικο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.