alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 So... Πάει και το 360.... Παρεδόθη στον νέο κάτοχο.. Το πούλησες;
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το πούλησες; Το χάρισα.. Γλύτωσα από τον κόπο να το ξεσκονίζω..
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλά και εγώ πλέον σπάνια το ανοίγω... κάνα fifa και τέλος. Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε διάλειμμα από το παιχνίδι για δουλειές/ διάβασμα... πλέον κάνω διάλειμμα από τις δουλειές με το παιχνίδι.
Achilles Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλά και εγώ πλέον σπάνια το ανοίγω... κάνα fifa και τέλος. Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε διάλειμμα από το παιχνίδι για δουλειές/ διάβασμα... πλέον κάνω διάλειμμα από τις δουλειές με το παιχνίδι. Υπάρχουν και χειρότερα.
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλά και εγώ πλέον σπάνια το ανοίγω... κάνα fifa και τέλος. Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε διάλειμμα από το παιχνίδι για δουλειές/ διάβασμα... πλέον κάνω διάλειμμα από τις δουλειές με το παιχνίδι. Έγραψε, ακριβέστατη περιγραφή
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Tι να πούμε και εμεις που δεν κανουμε τιποτα μόνο υπνο, καφε, gaming, ποτα και ξενύχτια. ε; Τι να πούμε;
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Tι να πούμε και εμεις που δεν κανουμε τιποτα μόνο υπνο, καφε, gaming, ποτα και ξενύχτια. ε; Τι να πούμε; Το μυστικό της επιτυχίας σας. Το "φοιτητής" δε μας κάνει
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ούτε καν παιχνίδι... ούτε καν- καν;;; Έγραψε, ακριβέστατη περιγραφή βγαλμένα από την ζωή
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το μυστικό της επιτυχίας σας. Το "φοιτητής" δε μας κάνει Συνταξιουχος φοιτητης και μελλοντικός ανεργος που δεν του πολυκαιγεται καρφακι
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 new avatar ζήτησα βοήθεια από την μελισσούλα γιατί έπεσε πόλεμος στο προφίλ μου
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 [jr]Σε ποιο σαιτ μπορω να ψάξω αν καποιο domain είναι ελευθερο ή εχει αγοραστεί; Ακυρο το βρήκα... [/jr]
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 [jr]Σε ποιο σαιτ μπορω να ψάξω αν καποιο domain είναι ελευθερο ή εχει αγοραστεί; Ακυρο το βρήκα... [/jr] http://www.papaki.gr/?gclid=CMS4mvjf9ZcCFQtjQgodRzz6DA τώρα θες δεν θες θα το φας στην μάπα το λινκ
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 προτίμησα αυτό τελικα http://www.whoiz.gr/ Aν σηκωθεί ενα site που η επισκεψιμότητα του δεν είναι μεγάλη όπως αυτό του παοκ saint andrew τί εξοδα υπάρχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.