aledjo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εχω μια απορια που με απασχολει χρονια τωρα. περιπου το 80% του ιντερνετ αποτελειται απο ροζ υλικο. περιπου το 95% των κινηματογραφικων ταινιων παγκοσμιως αποτελειται επισης απο ροζ υλικο. απορω γιατι υπαρχει αυτο το φαινομενο και γιατι εχει επιτυχια. οταν βγαινει μια καινουργια ταινια, στανταρ 1000% καποιες κριτικες θα πουνε οτι αντιγραψανε καποια στοιχεια απο αλλη ταινια ή οτι χρησιμοποιησαν καποια ιδια εφε ή ιδιες σκηνες ή οτι η υποθεση μοιαζει με μια αλλη ή οτιδηποτε αλλο. στις ροζ ταινιες γιατι δε συμβαινει αυτο? οοολες οι ροζ ταινιες εχουν τις ιδιες σκηνες, την ιδια υποθεση, ιδια αντικειμενα, ιδιους πρωταγωνιστες (εννοω ανθρωπους) στις ταινιες τουλαχιστον εκτος απο ανθρωπους βλεπουμε και αλλα οπως ρομποτ, εξωγηινους, διαστημοπλοια και πολλα αλλα, αλλα παντα καποια κακη κριτικη θα ακουστει. στις ροζ ταινιες ομως δε λενε τιποτα απ'ολα αυτα.... αφηστε το ποσο επιτυχια εχουν τα ροζ. οσοι εισαστε μελοι σε prive torrents θα εχετε δει οτι οοοολες οι ροζ ταινιες εχουν 500 seeders και leechs.... ενω απο κανονικες ταινιες αντε μια-δυο στις δεκαδες ταινιες οπως πχ το prison break. αναρωτιεμαι δηλαδη, το να δεις μια ταινια σε κραταει σε αγωνια και διαφορα αλλα, τη βλεπεις επειδη δε μπορεις να το κανεις εσυ ο ιδιος. στις ροζ ταινιες ομως? ενταξει ολοι εχουμε δει, δε λεω να μη βλεπουμε αλλα οχι κι'ετσι.... προτειμοτερο ειναι να ειμαστε εμεις οι "πρωταγωνιστες" στη δικη μας ζωη αφου μπορουμε να το κανουμε... απορω ποια ειναι η ευχαριστηση αυτων που βλεπουν συνεχεια ροζ ταινιες. στη χειροτερη περιπτωση πηγενε στα "σπιτακια" ρε αδερφε.... μπορει να μου λυσει καποιος την απορια μου?
jason_rethymno Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και ναι! Εκλεισα 1 χρόνο στο Insomnia!!
jason_rethymno Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εσύ πρέπει να είσαι από την μειονότητα που δεν ενδιαφέρεται.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τί εγινε δεν ποστάρει κανείς ροζ και νιώθεις την έλλειψη ή απλως ηταν αυτοσαρκασμός; Ημανε υπερβολικά απορροφημένος με το θέμα της φωτό για να δω τα χρώματα Εσύ πρέπει να είσαι από την μειονότητα που δεν ενδιαφέρεται. Ναι... είναι ο πρόεδρος της μειονότητας
status Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι ο Chrisxxxx ακα ο Βασιλιάς των Τσιγγάνων :ρ ** Καλημέρες κόσμε
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Είναι φωτό από γλέντι του saint andrew... πέρσι τον χειμώνα νομίζω
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ναι ο Chrisxxxx ακα ο Βασιλιάς των Τσιγγάνων :ρ Για πες γιατί δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος πρωινιάτικα Alex του χρόνου να με καλέσεις.
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για πες γιατί δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος πρωινιάτικα ...μπα απλό είναι, ούτε ο δικός του εγκέφαλος δεν αιματωνόταν καλά πρωινιάτικα, ίσως επειδή απ' ότι εκμυστηρεύτηκε κατ' ιδίαν, παρα-αιματώθηκε νυχτιάτικα ο φαλλός... Συνεπώς δεν υπάρχει κρυμμένο νόημα, συσχετισμός και σπόντα, απλά είπε μια άλλη πιο συγκεκριμένη και πιο "αστεία" εκδοχή του "Πρόεδρος της μειονότητας". Οπότε ησύχασε Chris και ξαναμπές στο τσαντίρ... ΕΕΕ ξανακοίτα τις δουλειές σου εννοώ... Alex του χρόνου να με καλέσεις. Είναι πριβέ οι προσκλήσεις, και έρχονται συνήθως μέσω pm (ξέρει αυτός), πράγμα που απ' όσο ξέρω (ξέρω εγώ) δεν σε απασχολεί....
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Είναι φωτό από γλέντι του saint andrew... πέρσι τον χειμώνα νομίζωΦαίνεται από το χειμωνιάτικο στριγκάκι.Καθόλου τζέντλεμαν όμως.Τι φοράει αυτή και τι εσύ μες στην παγωνιά.
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 [δικηγόρος του Αλέκου] ...Η Verunka (προφ. "Βερύνκα") ΔΕΝ χρειάζεται εξωτερικά μέσα θέρμανσης. Είναι ηφαίστειο από μόνη της. Με το ζόρι πείστηκε να φορέσει ΕΣΤΩ το στριγκάκι της, για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Συνήθως τη βγάζει με πολύ λιγότερα. [/δικηγόρος του Αλέκου]
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Alex του χρόνου να με καλέσεις. Σαββάτο 7 Φεβρουαρίου στο Εγνατία Παλλάς... χειμερινός χορός saint andrew με Αλέξη Παρχαρίδη και Πάνο Κογκαλίδη Είναι πριβέ οι προσκλήσεις, και έρχονται συνήθως μέσω pm (ξέρει αυτός), πράγμα που απ' όσο ξέρω (ξέρω εγώ) δεν σε απασχολεί.... Μετά τον χορό γράψτα αυτά... να ψήσω κόσμο να έρθει πρέπει.
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πού διάλο συμπεράνατε πως είναι στρινγκάκι; Λόγω εμπειρίας (χμμμ μπα!) ή έχετε δει και την πίσω όψη (οπότε και θα πρέπει να τη μοιραστείτε μαζί μας);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.