Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φαίνεται από το χειμωνιάτικο στριγκάκι.

Καθόλου τζέντλεμαν όμως.Τι φοράει αυτή και τι εσύ μες στην παγωνιά.

Δεν είμαι εγώ στην φωτό... ο Πανήκας είναι... ένας τυφλός που έχουμε στο χωρίο. Εγώ είμαι δίπλα λιπόθυμος

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πού διάλο συμπεράνατε πως είναι στρινγκάκι; Λόγω εμπειρίας (χμμμ μπα!) ή έχετε δει και την πίσω όψη (οπότε και θα πρέπει να τη μοιραστείτε μαζί μας);

Περιμένω και γω φωτο σε pm. Μην είστε μοναχοφάιδες. :mad:

Δεν είμαι εγώ στην φωτό... ο Πανήκας είναι... ένας τυφλός που έχουμε στο χωρίο. Εγώ είμαι δίπλα λιπόθυμος

Ο ένας τυφλός, ο άλλος λιπόθυμος....

Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα Αντρέα Καβάλας. :P

EDIT: Ωραίος φίλος είσαι ρε wash. Μόνο στον antonl; Εγώ στο πηγάδι; Κάτσε να σε διαγράψω από φίλο. :mad:

Δημοσ.
Ο ένας τυφλός, ο άλλος λιπόθυμος....

Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα Αντρέα Καβάλας. :P

Με την Βερούνκα εγώ ο υγιείς λιποθύμησα και ο άλλος ο τυφλός κόντεψε να βρει το φως του

Δημοσ.
Σαββάτο 7 Φεβρουαρίου στο Εγνατία Παλλάς... χειμερινός χορός saint andrew με Αλέξη Παρχαρίδη και Πάνο Κογκαλίδη

Mη μου τους θυμίζεις αυτούς!!! Με εβαλε ενας θειος να του γράψω μερικά cd σε αυτόν και κάτι φιλους του :mad: Τα κανω Mp3 και δεν του αρεσαν οποτε ξανά γράψιμο..:mad::mad:

Δημοσ.
Mη μου τους θυμίζεις αυτούς!!! Με εβαλε ενας θειος να του γράψω μερικά cd σε αυτόν και κάτι φιλους του :mad: Τα κανω Mp3 και δεν του αρεσαν οποτε ξανά γράψιμο..:mad::mad:

τεμών τα παιδία ο θείος... να έρθει στον χορό.

Δημοσ.
EDIT: Ωραίος φίλος είσαι ρε wash. Μόνο στον antonl; Εγώ στο πηγάδι; Κάτσε να σε διαγράψω από φίλο. :mad:

όχι, εσύ κάτι χειρότερο : είσαι παντρεμένος :-)

..κι αφού αναρωτιέσαι "so what μ' αυτό ;", να σου πω ότι είναι μέσα στη "συμφωνία", το να πήξεις...:lol:

...αλλά σε πόνεσε η ψυχή μου μάτια μου....κάτσε...κάτι θα κάνουμε και για 'σενα...;)

..επίσης, το με τη διαγραφή, "κρύωσε" πια..ασ' το...:P

Δημοσ.
όχι, εσύ κάτι χειρότερο : είσαι παντρεμένος :-)

..κι αφού αναρωτιέσαι "so what μ' αυτό ;", να σου πω ότι είναι μέσα στη "συμφωνία", το να πήξεις...:lol:

...αλλά σε πόνεσε η ψυχή μου μάτια μου....κάτσε...κάτι θα κάνουμε και για 'σενα...;)

..επίσης, το με τη διαγραφή, "κρύωσε" πια..ασ' το...:P

Και οι παντρεμένοι έχον ψυχή. :-)

Άντε ρε σειρά, κανόνισε. Γιατί μου σέρβιρες καρμπονάρα αλλά μου πήρες το πηρούνι. Και δεν θέλω να βάλω δάχτυλο. :-D

Δημοσ.
Και οι παντρεμένοι έχον ψυχή. :-)

Άντε ρε σειρά, κανόνισε. Γιατί μου σέρβιρες καρμπονάρα αλλά μου πήρες το πηρούνι. Και δεν θέλω να βάλω δάχτυλο. :-D

πω πωωωωωωωωωω

Καλά, δεν είχα πάρει χαμπάρι πόσο σοβαρή είναι η φάση........ΣΠΕΥΔΩ !

Δημοσ.

Στην καρμπονάρα ρε πόντιε. Τι πρόστυχο μυαλό που έχεις. Μα τίποτα δεν μπορούμε να γράψουμε χωρίς να πάει το μυαλό σας στο πονηρό; :P

Δημοσ.

Γείτονα... να στέλνω και σε αυτούς τα pm-ια ;;;

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 01 : 07 : 00-----

Στην καρμπονάρα ρε πόντιε. Τι πρόστυχο μυαλό που έχεις. Μα τίποτα δεν μπορούμε να γράψουμε χωρίς να πάει το μυαλό σας στο πονηρό;

Γκούχου... γκούχου... bullshit... γκούχου...

Δημοσ.
(με internet explorer)

που να βρεθεί;;;

όχι ασ' τους να πήξουν λίγο :-)

(θα καλομάθουν)

εγώ στο group πάντως την παρουσίασα την νέα υπηρεσία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...