soturin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ούτε καφέ, ούτε αλκοόλ jason στη μάπα once again
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Έλα,έλα,χαλάρωσε,jason είναι θα περάσει
Freakster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Couch to 5k... Seventh week! Το απόλυτο προγραμμα jogging :DDD btw, soturin Τα λόγια σου τα επανέλαβε και η σκάρλετ ( με "τσα" όμως) αννίτα πάνια;;;;
soturin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ρε αυτή αφήνει τον καθένα να τη χουφτώνει, ελλάδα πότε έρχεται;
status Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 καλό παιδί να είναι.... Ναι αυτή και ο Χάρι Τρούμαν...μόνο που ο Τρούμαν το σήμα της νίκης το έκανε με τα δάκτυλα...αυτή το πήγε σε άλλο επίπεδο...το κάνει με τα πόδια..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 επειδή δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, κακίες να μην λες...
status Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 επειδή δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, κακίες να μην λες... Να φύγει το βίντεο..:ρ
tink Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Κοσμε του ινσομνια (ελληνικοι χαρακτηρες δεν ειπατε?? ) Χρειαζομαι επειγοντως πηγες για εργασια μου. Ανοητοι καθηγητες των ελληνικων πανεπιστημιων πως απαιτειτε εργασια χωρις να εχουμε παρει βιβλια?? -.- Ναι ξερω-ισως επρεπε να εχω μαζεψει (μηπως απο τα καλαντα?) γυρω στα 80 $ να αγορασω τα απαραιτητα συγγραμματα και μεσα στις ομορφες γιορτες των χριστουγεννων να τα μελεταω ωρες... Υπερβαλλω που θελω να καλοπερασω το πρωτο ετος μου?? Ενιγουει, (ειπαμε ελληνικοι χαρακτηρες!!) το θεμα της εργασιας μου ειναι Ο Η/Υ ως μεσο αντιμετωπισης μαθησιακων δυσκολιων Ευχαριστω εκ των προτερων οποιο ατομο ασχοληθει
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Στο κατάλληλο τόπικ είσαι... ραντεβού 9 με 10 το βραδύ να έχουμε μαζευτεί όλοι. Και αν πάρεις πτυχίο εμένα αν με φτύσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.