Toufas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 σε ποιες ενοτητες δεν αφηνει αγγλικες λεξεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά σίγουρα όχι "seriously fucking lame" όταν μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά είναι κάπως lame κατά την άποψή μου
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά σίγουρα όχι "seriously fucking lame" ...i think we was fucking serious
Hal9000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 όταν μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά είναι κάπως lame κατά την άποψή μου εξαρτάται αν βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 εξαρτάται αν βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος με κάλυψε ο teo64x Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα βάλετε το σύστημα να αγνοεί από το φίλτρο τις λέξεις που αφορούν: -Όλες τις εταιρείες hardware (για τα hardware sections) -Ολα τα εσωτερικά εξαρτήματα του υπολογιστή -Όλους τους τεχνικούς όρους (για το OC section) -Όλες τις εταιρείες που βγάζουν laptops -Όλες τις λέξεις που περιέχονται στις αγγλικές εκδόσεις των Windows, όλων των διανομών Linux, καθώς και του MacOS και των φορητών συσκευών (για να μπορούμε να βοηθάμε μέλη που ποστάρουν στο αντίστοιχο section και δεν έχουν εξελληνισμένο λειτουργικό) -Όλα τα προγράμματα που υπάρχουν (για το software section) -Όλη την ορολογία σχετικά με επεξεργασία και κωδικοποίηση βίντεο (για το DivX & DVD authoring section) -Όλους τους τίτλους games με όλη την ορολογία που κάθε ένα από αυτά περιέχει -Όλα τα ονόματα ξένων sites (για την κατηγορία internet) -Όλους τους όρους σχετικά με DSL και δίκτυα -Όλες τις εντολές όλων των γλωσσών προγραμματισμού (σε όλες τις πιθανές μορφές τους) -Όλους τους όρους για web design -Όλα τα ονόματα όλων των μοντέλων όλων των εταιρειών κινητών τηλεφώνων -Όλες τις λέξεις που μπορεί να περιέχει ένας τίτλος ταινίας ή μουσικού συγκροτήματος -Και όλη τη forum lingo ("post", "pm", "bug", "downtime") Ή κατάλαβα κάτι λάθος; και όχι το quote tag δεν είναι λύση
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Το "πόντιος" θα το γράφουμε "pontios" ή "pondios" ;
antonl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Το "πόντιος" θα το γράφουμε "pontios" ή "pondios" ; Επιβεβαιώνεις τον παραπάνω χαρακτηρισμό. Το αντίθετο απ αυτό που λες είναι το πρόβλημα
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εσύ πότε δεν τους χώνεψες τους πόντιους... το έχω καταλάβει αυτό.
teo64x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Επιβεβαιώνεις τον παραπάνω χαρακτηρισμό. Το αντίθετο απ αυτό που λες είναι το πρόβλημα +((sinx)^2+(cosx)^2)
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 +((sinx)^2+(cosx)^2) ισον 1 cosx=συνχ sinx=ημχ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πουντος τωρα να πει ''pure ownage''? :p :lol:
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εσύ πότε δεν τους χώνεψες τους πόντιους... το έχω καταλάβει αυτό. στείλ' του ένα pm (από 'κεινα που ξέρεις εσύ) και να δεις για πότε αλλάζει γνώμη... και κότσαρι θα σου χορέψει μετά άμα του πεις...
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Όσο μας πάει κόντρα pm δεν έχει... αντίδραση!
teo64x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ισον 1 Όντως, αλλά αν έγραφα +1 θα μου την έλεγε για τους 10 χαρακτήρες.
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Όντως, αλλά αν έγραφα +1 θα μου την έλεγε για τους 10 χαρακτήρες. Ενώ τώρα που σου την είπε γυναίκα, είναι καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.