Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μια ερώτηση πόσο γαμάνε τα Clusters με σοκολάτα ? Κανένα μισάωρο. Μετά τελειώνουν.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Όχι ιδιαίτερα, γιατί τα γαμάτα κομμάτια τους είναι λίγα και τα υπόλοιπα είναι μπλιεχ. καθόλου μπλιεχ δεν είναι αλλά ξέρω ποια λες γαμάτα Πολύ!!! λιγότερο από τα maltesers όμως. maltesers με γάλα? γκατ του τράι δατ Κανένα μισάωρο. Μετά τελειώνουν. σα δε ντρέπεσαι πατέρας άνθρωπος
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 maltesers με γάλα? γκατ του τράι δατ Όταν έχει γραφτεί το παραπάνω... Maltesers σκετα ...αυτό εδώ δεν αξίζει να γράφεται καν.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ?? που πήγε η υπογραφή μου? εσείς την βλέπεται ή μόνο ένα κόμμα όπως εγώ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μια χαρά φαίνονται τα Γιαπωνέζικα...
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ιαπωνικά είναι. Ξεχωρίζω τον 3ο χαρακτήρα μετά το κόμμα, που είναι ξεκάθαρα ένα "no".
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μια χαρά φαίνονται τα Γιαπωνέζικα... Ιαπωνικά είναι. Ξεχωρίζω τον 3ο χαρακτήρα μετά το κόμμα, που είναι ξεκάθαρα ένα "no". άντε ρε τρελαμένοι μπράβο! ακούς εκεί κινέζικα... εγώ γιατί δεν βλέπω... :cry:
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μια ερώτηση πόσο γαμάνε τα Clusters με σοκολάτα ? Όχι πάντως όσο η Break με το φουντούκι
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αυτή την ώρα έχει σε επανάληψη (επιτέλους) τα Μαχαιρώματα με το Μπέζο. Owning series.
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τους πέτυχα στο χρώμα τουλάχιστον racism fail, δεν είναι "κίτρινοι" οι γιαπωνέζοι λοιπόν, να πώς βλέπω την ιαπωνική σελίδα wiki για την ιαπωνία, μετριόφρονες...
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τουλάχιστον το image του logo δείχνει ιαπωνικά. Φαντάσου για κάποιον άκυρο λόγο να μη φαινόταν ούτε αυτό
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 μεγάλο προσωπικό fail το tab που λέει "how to take screenshots" αλλά ήθελα να δω ποιο prog είναι στο kde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.