elven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 racism fail, δεν είναι "κίτρινοι" οι γιαπωνέζοι Φτου,στα μάτια τουλάχιστον τους πέτυχα;
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φτου,στα μάτια τουλάχιστον τους πέτυχα; Αν έφτυσες δυνατά κι ευθύβολα, παίζει!
elven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αν έφτυσες δυνατά κι ευθύβολα, παίζει! lol,καλό...... Νύχτα,και προσοχή στους αχινούς αύριο.Υποτίθεται δεν αρρωσταίνεις αλλά για τους αχινούς δεν υπάρχει εδάφιο
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 elven δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εκτός από μεταξύ τους είναι διαφορετικοί κι από τους κορεάτες!!
elven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 elven δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εκτός από μεταξύ τους είναι διαφορετικοί κι από τους κορεάτες!! Τους βόρειους ή τους νότιους; I was just joking(κανα 2 χιλιόμετρα),απλά νόμιζα ότι ανήκουν στην κίτρινη φυλή και οι 2
pop corn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 1) Να φανταστώ ότι είναι η γλυκιά κοπελίτσα που βγάζει μια μελωδική φωνούλα; 2) Εγώ τώρα γιατί κοιμήθηκα 2 ώρες και δε μπορώ να ξανακοιμηθώ και ξέρω ότι θα μου έρθει η νύστα όταν θα θέλω να μείνω ξύπνιος;;;;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Αντε καληνυχτα μου και καλημερα σας... Σε 3-4 ωριτσες τα ξαναλεμε!
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα! Απέτυχα να μπω σε κανονικό ωράριο μία μέρα πριν τη σχολή. Fail.
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα! Απέτυχα να μπω σε κανονικό ωράριο μία μέρα πριν τη σχολή. Fail. Same here. Bail.
Christav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Ξερει κανεις σε ποια οδο ακριβως,γυρω απ την πλατεια της ομονοιας ειναι η αφετηρια της γραμμης 21 - ΑΘΗΝΑ - Π.ΡΑΛΛΗ - ΝΙΚΑΙΑ του τρολλευ ??? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.