soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 will troll for these -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 02 : 12 : 15----- το πρώτο πρωινό στο σπίτι (βόλο) του 2009, it's got to be a good year
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 έχει κανείς άποψη για αυτό ή για αυτό; Σαν value for money εννοώ, σαν ρίσκο του reconditioned, αν αξίζουν τον κόπο κλπ. Σαν μηχανήματα γι αυτόν που προορίζονται φτάνουν και περισσεύουν...
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα leftermann, Δεν έχω άποψη για τα συγκεκριμένα, αλλά τα επισκευασμένα είναι πάντα επίφοβα. Για το ένα δίνουν μόνο 3 μήνες εγγύηση; Σύνολο περίπου 630 US dollars. Εγώ θα αγόραζα ή 2 καινούργια (ξεκινάνε από λιγότερα από 400€ π.χ. και με 15,4 οθόνη αντί για 14 και 15 που προτείνεις, σύνολο <800€) αν μπορείς να δικαιολογήσεις ΦΠΑ (θα σου βγουν περίπου 660-670€ αλλά θα έχεις εγγύηση), ή αν θες να μείνεις στο παραπάνω budget, καλύτερα 2 μεταχειρισμένα από δω. Υπέθεσα ότι θες 2 λαπτοπ, γιατί κάτι είχες πει σε άλλο τοπικ για χωριό και σπίτι. Αν θες ένα πάνε κατευθείαν για καινούργιο. Για τον πεθερό είναι;
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Χαίρε Αχιλλέα! χου χου, κοντά έπεσες, για τον πατέρα είναι! Θέλει λέει να στέλνει e-mail, και γενικά "να ασχοληθεί με τον υπολογιστή" (?). Συνταξιούχος, ξέρεις, τι να κάνουμε τι να κάνουμε ας μαλακιστούμε λίγο με κάτι καινούριο . Θέλει λέει και adsl, αλλά επειδή είναι μισές μέρες εδώ και μισές στο χωριό, θέλει φορητό, και επειδή στο χωριό θα καταργήσει το σταθερό, θέλει και mobile internet!!! μιλάμε για πολύ χάι τεκ πατέρα απέκτησα ξαφνικά στα 33 μου! Φυσικά αυτό σημαίνει "Λευτέρη, ρίξε μια ματιά γιατί δεν ξέρω από αυτά μωρέ, και πες μου". Όταν ρώτησα πόσα θα δώσει, λέει "ξερωγώ μωρέ, 600, 800, 1000, πόσο κάνουν αυτά;". Προσπαθώ να τον ψήσω τώρα μην πάει και πάρει τώρα κάνα τούμπανο τετραπύρηνο ξερωγώ μόνο για να στέλνει email, μην ξηλωθεί τσάμπα δηλαδή... Βασικά ένα θέλω, όχι δύο. Και τους 3 μόνο μήνες εγγύηση δεν το είχα προσέξει. Άκυρο λοιπόν... Θένξ φίλε...
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Χαίρε Αχιλλέα! χου χου, κοντά έπεσες, για τον πατέρα είναι! Θέλει λέει να στέλνει e-mail, και γενικά "να ασχοληθεί με τον υπολογιστή" (?). Συνταξιούχος, ξέρεις, τι να κάνουμε τι να κάνουμε ας μαλακιστούμε λίγο με κάτι καινούριο . Θέλει λέει και adsl, αλλά επειδή είναι μισές μέρες εδώ και μισές στο χωριό, θέλει φορητό, και επειδή στο χωριό θα καταργήσει το σταθερό, θέλει και mobile internet!!! μιλάμε για πολύ χάι τεκ πατέρα απέκτησα ξαφνικά στα 33 μου! Φυσικά αυτό σημαίνει "Λευτέρη, ρίξε μια ματιά γιατί δεν ξέρω από αυτά μωρέ, και πες μου". Όταν ρώτησα πόσα θα δώσει, λέει "ξερωγώ μωρέ, 600, 800, 1000, πόσο κάνουν αυτά;". Προσπαθώ να τον ψήσω τώρα μην πάει και πάρει τώρα κάνα τούμπανο τετραπύρηνο ξερωγώ μόνο για να στέλνει email, μην ξηλωθεί τσάμπα δηλαδή... Βασικά ένα θέλω, όχι δύο. Και τους 3 μόνο μήνες εγγύηση δεν το είχα προσέξει. Άκυρο λοιπόν... Θένξ φίλε... Και αφού ασχοληθήκαμε σοβαρά με το ζήτημά σου, ας ασχοληθούμε και χιουμοριστικά : 1) Σε ποιόν θα ξεκινήσει να στέλνει e-mail στα γηρατειά του; Στο ΙΚΑ τα παράπονά του για την σύνταξη; 2) Μπορείς να του εξηγήσεις ότι η σοβαρότερη ενασχόληση με τον υπολογιστή είναι το καθάρισμά του. Εξήγησέ του τι συμβαίνει αν κατακαθίσουν σκόνες στα υποσυστήματα, αν φράξουν οι ανεμιστήρες και η έξοδος του τροφοδοτικού, κτλ κτλ..., και δώσ' του τα απαραίτητα αξεσουάρ (γάντια, ξεσκονόπανα, σπρέι αέρα). Πες του να ξεκινήσει δοκιμαστικά από το δικό σου. Ούτως ή άλλως όλοι κάπως έτσι κάναμε τα πρώτα μας βήματα. 3) Και εφόσον θέλει να γίνει χάι τεκ, πες του ότι η τελευταία λέξη της χάι τεκ μόδας είναι αυτό το λαπτοπ. Και θα παίζει και ο γιος σου. Μ' ένα σπάρο 2 τρυγόνια.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Eνα λαπτοπ 4πυρηνο παρτου και το Wow σε κανε μηνακι θα είναι τουμπανο τανκ... Θα παιζει και CoD ονλαιν και θα γραφει στο ινσομνια.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Και αφού ασχοληθήκαμε σοβαρά με το ζήτημά σου, ας ασχοληθούμε και χιουμοριστικά : 1) Σε ποιόν θα ξεκινήσει να στέλνει e-mail στα γηρατειά του; Στο ΙΚΑ τα παράπονά του για την σύνταξη; 2) Μπορείς να του εξηγήσεις ότι η σοβαρότερη ενασχόληση με τον υπολογιστή είναι το καθάρισμά του. Εξήγησέ του τι συμβαίνει αν κατακαθίσουν σκόνες στα υποσυστήματα, αν φράξουν οι ανεμιστήρες και η έξοδος του τροφοδοτικού, κτλ κτλ..., και δώσ' του τα απαραίτητα αξεσουάρ (γάντια, ξεσκονόπανα, σπρέι αέρα). Πες του να ξεκινήσει δοκιμαστικά από το δικό σου. Ούτως ή άλλως όλοι κάπως έτσι κάναμε τα πρώτα μας βήματα. 3) Και εφόσον θέλει να γίνει χάι τεκ, πες του ότι η τελευταία λέξη της χάι τεκ μόδας είναι αυτό το λαπτοπ. Και θα παίζει και ο γιος σου. Μ' ένα σπάρο 2 τρυγόνια. τσκ τσκ τσκ, πόσο έξω πέφτεις... Ο πατέρας λοιπόν, ο πατέρας λέγω, έχει τακτική επικοινωνία με έναν φίλο συγχωριανό, ο οποίος ζει στην Αμερική, και είναι καθηγητής σε γνωστό πανεπιστήμιο, μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή ποιό. Είναι οικονομολογος ξερωγω, κάτι τέτοιο, ή κάτι με πολιτικές επιστήμες. Ο τύπος είναι πασίγνωστος στον χώρο του, Κεφαλάς στο επίθετο (και στην χάρη!), έχει γράψει βιβλία, τον έχω δει και στην τηλεόραση να αναλύει διάφορα εξωγήινα για την οικονομία κλπ! Ο πατέρας λοιπόν και ο εν λόγω κύριος αποφάσισαν να μυήσουν τους συγχωριανούς στην ανακύκλωση! Ψάχνονται με επιδοτήσεις, κάδους πράσινους - κίτρινους - μπλε, χώρους συλλογής και διαλογής κλπ κλπ. Μιλάνε τακτικά που λες, μέχρι που κάποια στιγμή ο αμερικάνος (15 χρόνια μεγαλύτερος, αλλά πολύ πιο χάι τεκ) θέλησε να του στείλει κάτι, δεν ξέρω τι, και του λέει "ποιό είναι το e-mail σου;". Την συνέχει την ξέρεις. Εντυπωσιάστηκες; Όχι πες μου, δεν εντυπωσιάστηκες;;; Eνα λαπτοπ 4πυρηνο παρτου και το Wow σε κανε μηνακι θα είναι τουμπανο τανκ... Θα παιζει και CoD ονλαιν και θα γραφει στο ινσομνια. κάνα παιχνίδι τίποτα με virtual ψάρεμα υπάρχει; Και virual τσιπουροκατάνυξη; Στο ινσόμνια είναι ήδη γραμμένος, είναι ο χρήστης mpampas_tou_Leftermann :lol: -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 05 : 18 : 20----- netbook και edubuntu για τους μικρούς κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ή κάνα παλιό p3 πχ με το κατάληλο λινουξάκι, pyppy πχ, να τρέχει καλύτερα κι από το δικό μου. Αλλά δεν ξέρω αν δουλέψουν τα usb που δίνουν mobile internet με λίνουξ... Θα δουλέψουν λες; Στα σάιτ τους βόδιαφον και κοσμοτές λένε windows 2000/xp/vista...
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 κι εγώ παλιότερα έκπληκτος έμενα. Τώρα μένω πλάτωνος, στον εύοσμο :lol:
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Best Forum Ever: 1090 topics, 2264 posts, 1 user
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Στα site της βόδιαφον δεν ξέρουν τι είναι linux, το e-shop άρχισε τελευταία να διευκρινίζει υποστήριξη Να σου πω δεν ξέρω, αλλά το κόβω απίθανο διαδικτυακό πράμα να μην παίζει σε linux έστω με configuration
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Best Forum Ever: 1090 topics, 2264 posts, 1 user Seriously WTF?
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Seriously WTF? Στο digg το βρήκα και μου έκανε εντύπωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.