Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tο default status.

Kαι μετά λες "πού είναι το πτυχίο ΟΕΟ?"

Αυτό το λες μαζί με το "που είναι τα βιβλία οεο;" και combo με το "που είναι ο καθηγητής οεο;"

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και combo με το "που είναι ο καθηγητής οεο;"

το "ποιος είναι ο καθηγητής ΟΕΟ" είναι χειρότερο;

Δημοσ.
το "ποιος είναι ο καθηγητής ΟΕΟ" είναι χειρότερο;

Ναι γιατί εκεί έχεις ακόμα την ελπίδα ότι θα υπάρξει καθηγητής και τελικά σου κόβονται τα φτερά :devil:

Δημοσ.

εγώ πάντως όταν ήμουν στην θέση σας δεν χαλιόμουν καθόλου όταν δεν ερχόταν ο καθηγητής. Έτσι κι αλλιώς ερχόταν δεν ερχόταν το ίδιο ήταν. Ότι μάθαμε στο σπίτι το μάθαμε, πληρώνοντας 50χίλιαρα για βιβλία. Είχαμε ένα καταπληκτικό καφενείο στην εστία στα τει, όπου εξασκούμασταν φανατικά στο τάβλι. Τάβλι Ι, Τάβλι ΙΙ, Τάβλι ΙΙΙ κλπ. Μιλάμε για σκόρ με τριψήφιο άθροισμα.

Δημοσ.

Το που ειναι ο καθηγητης μου ετυχε 1 φορα, το ποιος ειναι καθηγητης συχνα:fear: το που γραφουμε επισης συχνα:fear: το που ειναι το πτυχιο ΟΕΟ συνέχεια :cry:

Δημοσ.
..το ποιος ειναι καθηγητης συχνα..
Όλα τα λεφτά η στιγμή πριν το μοίρασμα των θεμάτων που πετάς χαμηλόφωνα την αναγνωριστική έκφραση :"ώστε αυτός είναι..."

Σε συμφοιτήτρια έχει τύχει ο εξής καταπληκτικός διάλογος λίγες μέρες πριν την εξεταστική:

αυτή-"Ξέρετε πού μπορώ να βρω τον κύριο Τάδε??"

αυτός-"Εγώ είμαι."

Δημοσ.
βλέπω το keynote από το macrumors και ...

και αμέσως μετά...

9:27 am Steve did not die.

αυτοί είναι άρρωστοι ρε... εννοείτε ότι δεν είναι αλήθεια αλλά αυτό δεν είναι ούτε χιούμορ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...