Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Tο default status.Kαι μετά λες "πού είναι το πτυχίο ΟΕΟ?" Αυτό το λες μαζί με το "που είναι τα βιβλία οεο;" και combo με το "που είναι ο καθηγητής οεο;"
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 και combo με το "που είναι ο καθηγητής οεο;" το "ποιος είναι ο καθηγητής ΟΕΟ" είναι χειρότερο;
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 το "ποιος είναι ο καθηγητής ΟΕΟ" είναι χειρότερο; Ναι γιατί εκεί έχεις ακόμα την ελπίδα ότι θα υπάρξει καθηγητής και τελικά σου κόβονται τα φτερά
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εσύ τι κάνεις και περνάς τόση ώρα στο off topic; Δεν παρακολουθείς το keynote;
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως όταν ήμουν στην θέση σας δεν χαλιόμουν καθόλου όταν δεν ερχόταν ο καθηγητής. Έτσι κι αλλιώς ερχόταν δεν ερχόταν το ίδιο ήταν. Ότι μάθαμε στο σπίτι το μάθαμε, πληρώνοντας 50χίλιαρα για βιβλία. Είχαμε ένα καταπληκτικό καφενείο στην εστία στα τει, όπου εξασκούμασταν φανατικά στο τάβλι. Τάβλι Ι, Τάβλι ΙΙ, Τάβλι ΙΙΙ κλπ. Μιλάμε για σκόρ με τριψήφιο άθροισμα.
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μόλις παρατήρησα ότι ο jason έχει βρει την καλύτερή του. Ποστάρει μονίμως στο thread που κανείς δε θα του πει "δε μας ενδιαφέρει".
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μια γειτονιά είναι τα tabs could you link me?, somewhat busy
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Το που ειναι ο καθηγητης μου ετυχε 1 φορα, το ποιος ειναι καθηγητης συχνα το που γραφουμε επισης συχνα το που ειναι το πτυχιο ΟΕΟ συνέχεια
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μόλις παρατήρησα ότι ο jason έχει βρει την καλύτερή του. Ποστάρει μονίμως στο thread που κανείς δε θα του πει "δε μας ενδιαφέρει". .
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 could you link me?, somewhat busy http://www.engadget.com/2009/01/06/live-from-the-macworld-2009-keynote/
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 ..το ποιος ειναι καθηγητης συχνα..Όλα τα λεφτά η στιγμή πριν το μοίρασμα των θεμάτων που πετάς χαμηλόφωνα την αναγνωριστική έκφραση :"ώστε αυτός είναι..."Σε συμφοιτήτρια έχει τύχει ο εξής καταπληκτικός διάλογος λίγες μέρες πριν την εξεταστική: αυτή-"Ξέρετε πού μπορώ να βρω τον κύριο Τάδε??" αυτός-"Εγώ είμαι."
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 βλέπω το keynote από το macrumors και ... και αμέσως μετά... 9:27 am Steve did not die. αυτοί είναι άρρωστοι ρε... εννοείτε ότι δεν είναι αλήθεια αλλά αυτό δεν είναι ούτε χιούμορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.