Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μόλις παρατήρησα ότι ο jason έχει βρει την καλύτερή του. Ποστάρει μονίμως στο thread που κανείς δε θα του πει "δε μας ενδιαφέρει". δεν αυξάνεται αλλιώς το post counter του
cassidy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Aπό macrumors.com live macworld coverage εεεε;;;
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 άργησες cassidy... το έγραψα πιο πάνω... πάντως έχω ρίξει πολύ γέλιο... κάποιος του έχει πηδήξει την σελίδα http://www.macrumorslive.com/
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Σοζ alexzzz Α, τώρα εξηγείται καλά... όχι και σόρρυ... απλά έχω λιώσει στο γέλιο...
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 αυτή-"Ξέρετε πού μπορώ να βρω τον κύριο Τάδε??" αυτός-"Εγώ είμαι." Αυτό έχει τύχει και σε εμάς. Το καλύτερο είναι να ανακαλύπτεις την ύπαρξη κάποιου μαθήματος στο εξάμηνό σου, ένα μήνα αφού έχει αρχίσει αυτό το εξάμηνο.
wizzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 'σπέρες! I am back! Μετά από απολαυστικές διακοπές 10+ ημερών από τις οποίες γύρισα 3 κιλά βαρύτερος, αύριο πάω δουλειά! Μια χαρά! Υ.Γ.: Ώρα να αλλάξω και το avatar.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 To χειρότερο που εχω κανει εγω είναι να πάω να γραψω σε αλλη αίθουσα άλλο μαθημα... και μοιραζε και ο καθηγητης τα θεματα... Βλέπω όνομα μαθηματος... ωχχχχχχ λαθος επεσαν αρκετα γελια...
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Με τι ασχολείται αυτή την ώρα το /b/ (δείτε το δεύτερο αποτέλεσμα): http://www.google.com/trends
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 σε μάθημα με γραπτή εργασία που μάθαινες από φίλο φίλου τι έχεις να κάνεις, μια βδομάδα πριν την εξεταστική, μια ομάδα δεν είχε δει τον καθηγητή και επείδη αναφέρονταν ως "δίνουμε Κατσίκη (fake name)" νόμιζαν ότι είναι γυναίκα. Και είμαστε και 50 άτομα το έτος, σχολή-πορδή
soturin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 HYPNOTOAD COMMANDS YOU TO GOOGLE THIS --> ✈ ▌▌
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Είχε ένα ωραίο που έλεγε hey... i dont know anything about computers... how did this get there
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.