Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 I win, freakster - soturin 1-0 Να το κρατάμε το σκορ, λέει
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Κλειδώθηκαν ήδη. Αίσχος! Μονο αισχος... Εκεινο με τα γλυκα λογακια κλειδωθηκε την ωρα που εγραφα το πόνημά μου. Φτου σας!!
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γράψτα εδώ, στο οφφτόπικ τα πάντα χωράνε. Οκ. Εκχμ... Αρχιζω. Τι να 'μουνα τι να 'μουνα μια πετρα στην αυλη σου. Να κ_τουράς επανω μου, να βλεπω το μ...η σου. ΥΓ. οπου " 'μουνα", απο το "ήμουνα" Πιστευω πως ειναι ενας καλος λογος να μπαναριστώ.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μου θυμίζει το "θα ήθελα να ήμουνα δαντέλα απ'το βρακί σου, να δω πως μεγαλώνουνε οι τρίχες στο...." έχω ποιητικό οίστρο σήμερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 αυτά είναι...
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Από πότε γράφεται με η; Φαντασου ποσο καιρο εχω να ... εχω ξεχασει πως ειναι, πως γραφεται.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: teo64x αν πηγαινε σε μενα το ερωτημα, ειμαι στους Χ.Μ της Πατρας. Εντιτ. Φυσικα δεν θα το αλλαξω. ThReSh εισαι θεος, εχω πεσει απο τα γελια!!!
teo64x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 teo64x αν πηγαινε σε μενα το ερωτημα, ειμαι στους Χ.Μ της Πατρας. Ah. Not one of us.
washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φαντασου ποσο καιρο εχω να ... εχω ξεχασει πως, ειναι πως γραφεται.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: Παν' τόσα χρόνια και καιροί, ω τρισαγαπημένη, να σ' αγκαλιάσω, να σε δω, σ' έχω σχεδόν ξεχάσει, στη λήθη χάνομαι και στο πιοτό, κι ακόμα κι η κοψιά σου, άγνωστη πια κι αλλαργινή, να μοιάζει μέσα στη νύχτα, κι έχω ξεχάσει και που λες, μέχρι και τη μορφή σου - τί λέω, εδώ ακόμη ξέχασα, πώς γράφεται το (fixed for poetic night)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ποιητής εκ του προχείρου έχει την μορφή του χοίρου... Καββαδίας...
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μην ακούς τι πίπες λέω, κατέβασα ένα τζόνι και άρχισα να κλαίω Μετραει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.