alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Να τολμήσω μια διόρθωση; "κατέβασα ένα τζόνι σε λέω"
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αλεξζζζζίκα πουλόπονμ, είδα το ποστ σου και θυμήθηκα: το ξέρεις πως έχεις τα διπλάσια ποστ στο οφτοπικ από τον αμέσως επόμενο στην κατάταξη; Το είδα κατά τύχη νωρίτερα και γελάω ακόμα
washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ποιητής εκ του προχείρου έχει την μορφή του χοίρου... Καββαδίας... ..υπαινισσόμεθα κάτι ;
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Στο μπλα μπλα φόρουμ, πάτα πάνω στον συνολικό αριθμό ποστ στο οφτοπικ
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο ρε Leftermann!!! μου έφτιαξες το βράδυ!!! Μπράβο μου
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου όμως. Να θυμάσαι πως για να διατηρηθείς στην κορυφή, πρέπει να κάνεις 2 ποστ για κάθε 1 που κάνουν οι επόμενοι, ε. Έφκολα φτάνεις στην κορυφή, αλλά δύσκολα κρατιέσαι...
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ακόμα δεν ανέβηκα στην κορυφή θέλουν να με φάνε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 [ATTACH]15072[/ATTACH] Στο μπλα μπλα φόρουμ, πάτα πάνω στον συνολικό αριθμό ποστ στο οφτοπικ θα ήθελα μια τέτοια λίστα για το Μπλα Μπλα γενικότερα
Achilles Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 [ATTACH]15072[/ATTACH] Στο μπλα μπλα φόρουμ, πάτα πάνω στον συνολικό αριθμό ποστ στο οφτοπικ Άμα σου πω ότι ποτέ δεν πρόσεξα πως είναι clicable ο αριθμός των post, θα με πιστέψεις; Ακόμα δεν ανέβηκα στην κορυφή θέλουν να με φάνε Φιλαράκι, μπορώ να δανειστώ τα δικά σου λόγια;
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Που σκατά τα θυμόσαστε όλα ρε; Μόνο εγώ έχω μνήμη γέρικου χρυσόψαρου; (ούτε εγώ το ήξερα)
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Άμα σου πω ότι ποτέ δεν πρόσεξα πως είναι clicable ο αριθμός των post, θα με πιστέψεις; Εγω θα σε πιστεψω, τωρα το χαμπαριασα. Ετσι πήρα μερικα σβαρνα να δω τι παιζει.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγω θα σε πιστεψω, τωρα το χαμπαριασα. Ετσι πήρα μερικα σβαρνα να δω τι παιζει. ΧΑ... και εγώ. βασικά πήγα πρώτα από τα οπαδικά γιατί είχα πάντα μερικές απορίες... επιβεβαιώθηκα αλλά τώρα είναι αργά... ο χρήστης αποχώρησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.