klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 αλεξζζζζίκα πουλόπονμ, είδα το ποστ σου και θυμήθηκα: το ξέρεις πως έχεις τα διπλάσια ποστ στο οφτοπικ από τον αμέσως επόμενο στην κατάταξη; Το είδα κατά τύχη νωρίτερα και γελάω ακόμα Σοβαρά;;; Που το είδες αυτό; Θέλω βραβείο !!!!!!!!! Απο αύριο γυρνάω γραφείο επιτέλους και θα πάρουνε φωτιά τα πληκτρολόγια.. Τρέμε ροζοπόντιε Πλάκα πλάκα γ@Μ@τη λίστα αυτή
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τώρα να δεις πόσο θα γράφω... για να κρατήσω τα πρωτεία μόνο για ενήλικες (καλά... δεν είναι και τίποτα σοβαρό) και κατόχους adsl
teo64x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μόνο για ενήλικες (καλά... δεν είναι και τίποτα σοβαρό) και κατόχους adsl
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ πέθανα με τον διευθυντή της adobe κάτω στη γωνία.. Αψογίλα.. -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 01 : 33 : 51----- Μου θύμισε για κάποιο λόγο, αυτό.. (το οποίο btw είναι shopped ;o))
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Rofl. Καλό είναι το pve για newbsters... Αλλα σαν την ένταση του pvp δεν έχει... (πρέπει όμως να παίζεις hardcore αλλιώς απλά θα είσαι ο ψωμάνθρωπος..)
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αρχικό μήνυμα απο klainmaingr How do you fit them in such a small jar? I can't. ...........
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ξεστόλισα και εγώ και επί τη ευκαιρία έκανα μερικές αλλαγές...
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ψψψψψψψψ Πολύ ντάρκ πόντιοι... Τα δικά μου χριστουγεννιάτικα θα τα φάτε στη μάπα μερικές μέρες ακόμα.. Τουλάχιστον μέχρι την κυριακή δηλαδή όταν και λογικά θα ξεστολίσω γενικά... Δεν τα βιάζομαι.. Χρόνια πολλά σε Γιάννηδες κτλ αν έχουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.