alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτομαι να τους αλλάξω αλλά το κάνω σιγά- σιγά
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ω ναι,πρέπει να ξεστολίσουμε σιγά σιγά... Άντε να'ρθει το καρναβάλι και μετά το Πάσχα να'χουμε να αλλάζουμε avatars.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Για τα καρναβάλια είμαι έτοιμος εγώ... όλο το χρόνο
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εγω σημερα πεταξα το σκουφο μου. Τωρα ξανα τα κεφαλια μεσα. Αντε καληνυχτα σε ολους.
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Όρεξη να υπάρχει... σκέψου το google που κάθε βδομάδα αλλάζει και logo ανάλογα με την περίσταση Με ψήνει κάτι τέτοιο.. Άντε να δούμε. Κάθε μέρα υπάρχει κάτι (ντεμέκ) αξιόλογο..
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οι μικροαλλαγές δεν είναι άσχημες. Το να αλλάζεις εντελώς είναι το πρόβλημα. Εγώ που δεν θυμάμαι με τίποτα username ψιλό-συγκρατώ avatars... αν αλλάξει κάποιος όμως με τσάκισε. Με το σότόύρίν την πάτηνσα προχτές έτσι και με τον .... δεν θυμάμαι αλλά έχει σήμα της μερσεντες.
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οι 4 τόνοι στον σοτούριν να φανταστώ είναι προς αποφυγή λάθους;
little loulou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 alexzzz!!! εγινα μελος!!!εγινα μελος!!!!!
teo64x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 alexzzz!!! εγινα μελος!!!εγινα μελος!!!!! Pedobear awaits.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 alexzzz!!! εγινα μελος!!!εγινα μελος!!!!! Και ήδη απολαμβάνεις τα προτερήματα του κλαμπ!!! εύγε τέκνο μου...
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ωρέ! Τώρα είδα της φωτό της αυτηνής που σας αρέσει με τα μικρά ( ο)(ο ) (βυζιά όχι μάτια).. Την έχω ξαναδεί λοιπόν.. Την θυμήθηκα απο το κρασί που κρατάει σε μία φωτογραφία.. Κράτιστος αν δείτε λέει η ετικέτα και αν θυμάμαι καλά η φωτογράφιση μου θύμισε λευκή παραλία απο Σαντορίνη (εκεί πρέπει να έγινε).. Αυτά... Too much info? Yeap...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.