alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κόψαμε και την βασιλόπιτα μας εδώ στην δουλειά... πέρσι που το έτυχα εγώ μου πήγε σκατά η χρονιά... φέτος το έτυχαν οι 2 νέες... ας φροντίσω λοιπόν να τους πάει σκατά η χρονιά...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν σας ευχομαι καλα χριστουγεννα. Για κοιτα καλυτερα
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κόψαμε και την βασιλόπιτα μας εδώ στην δουλειά... πέρσι που το έτυχα εγώ μου πήγε σκατά η χρονιά... φέτος το έτυχαν οι 2 νέες... ας φροντίσω λοιπόν να τους πάει σκατά η χρονιά... Συναδελφική αλληλεγγύη... μ' αρεσεις !!!
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν σας ευχομαι καλα χριστουγεννα. Για κοιτα καλυτερα Κοντεύω να βγάλω τα μάτια μου (και όχι με τρόπο που θα θελα) αλλά "merry christmas" δε λέει;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έλεγε Merry Chrisxxxmas Ωωωωωπ, νέο άβαταρ!!! Πιο γλυκό!
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έλεγε Merry Chrisxxxmas Ωωωωωπ, νέο άβαταρ!!! Πιο γλυκό! πειράζει που δεν καταλαβαίνω τι ειναι??? :o Εντιτ: μετα την συμβολή του antonl ολα έγιναν λιανά
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τριγωνάκια πανοράματος, όπως λέει και στο προφίλ ο "Ακίλις". Υποθέτω πως είσαι απ τα άτομα που τρώνε για να ζουν κι όχι το αντίθετο ε;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πειράζει που δεν καταλαβαίνω τι ειναι???:o Είσαι μικρός γι'αυτό.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Γ@μώ τα ΕΛΤΑ μου μέσα μια σωστή δουλειά δεν μπορούν να κάνουν, πρέπει να τους περιμένεις όλη μέρα για να πάρεις κάτι grrrrrr
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μόλις έφαγα ένα τεράστιο κομμάτι τούρτα αλλά θα χτυπούσα και μερικά τρίγωνα
teo64x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πωω δεν αρχίζει καλά η μέρα άμα συνεχίσετε μ' αυτές τις πικς.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πρεπει να το ρίξω λίγο στην υγιεινή διατροφή γιατί το έχω παρακάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.